Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/217 anonim ***** válasza:
100%
Nekem három cicám van, 2 kandúr és egy másfél éves kislány :) A kandúrok most múltak 5 évesek. A nagyok testvérek, a kicsit nemrég kaptuk. Az egyik nem nagyon törődik vele, a másik viszont imádja, játszanak, mosdatják egymást, együtt esznek, igazi jó haverok lettek :-) A benti kutyus meg akkora, mint a kiscica, úgyhogy vita nincs közöttük, a nagy pedig az udvaron lakik, úgy van a macskákkal mint minden rendes kutya :)
2010. máj. 9. 21:46
 72/217 A kérdező kommentje:
Húúú de örülök, férfi létedre szereted a macskákat, kész ritkaság, manapság divat utálni szegényeket, pedig tündéri jószágok. Én egyébként is imádom az állatokat, tényleg mindennél jobban szeretem őket, felfoghatatlan, hogy hogy lehet nem szeretni őket. Veled mi érdekes történt mostanság? Diákjaid jól szerepeltek?
2010. máj. 9. 21:48
 73/217 anonim ***** válasza:
100%

Imádom őket :) A kicsi, Lili itt alszik most mellettem :-)

Diákok, ügyesek voltak, bár még csak a magyarukat tudom, a többiről még semmit... majd jövőhéten konzultáción mesélnek :)

2010. máj. 9. 21:50
 74/217 A kérdező kommentje:
Lili? Nekem is volt Lili nevű macskám :):) Az enyémek most kint kismacskáznak, de ők is bejáratosak, szeretnek is velem aludni :) Volt, hogy a nyúl is velem aludt :) Ugye nem beteges állatimádat? :):) Olyan jó mikor dorombolnak a párnán :):) A nyúl mondjuk minden este megdézsmálta a csokikészletemet és a hajamba is belekóstolt, úgyhogy hamar véget vetettem a párnán alvásnak :):)
2010. máj. 9. 21:52
 75/217 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszival még nem aludtam :D

De Lili is szereti a hajunkat, meg úgy alszik a párnán, hogy mi ne férjünk el... És reggel ébreszt, most meg úgy horkol :D

2010. máj. 9. 22:01
 76/217 A kérdező kommentje:
Na akkor nem csak nálunk horkolnak az állatok :D Még a degut is rajtakapom néha :D Neked csak kutyád és macskád van?
2010. máj. 9. 22:01
 77/217 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy papagáj, Pepi :)
2010. máj. 9. 22:06
 78/217 A kérdező kommentje:

Nekünk is volt madarunk, de elpusztult :( A szívem szakad meg még mindig :(

Gyerekek is szeretik az állatokat?

2010. máj. 9. 22:13
 79/217 anonim ***** válasza:
Peeersze, bár a nagyobbiknak most nem az állatok a legfontosabbak :) De jól van velük, inkább a kicsi szereti őket.
2010. máj. 9. 22:16
 80/217 A kérdező kommentje:
Huhh már nem tudom nagyobbik alatt pontosan hány életévet értesz :):) 35-re és 11-re emlékszem :):)
2010. máj. 9. 22:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!