Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 körüli lányok vagy idősebbek! Mi számotokra a férfi ideál?
1.Erős, izmos, szakállas, nagydarab, morgós, vastag...
2.Közepes testalkatú, sportos, nem túl erős de jó képű borotvált..
3.Sovány, gyenge...gondolom ezt senki nem választja.
Köszi! :)
Hat amig csak 20 eves voltam, addig a magas, kigyurt, kopasz, rosszfiu
26 evesen, akkor mint en, sotet haju, okos, humoros, megbizhato figyelmes kedves, torekvo
Második :)
20 évesen is és így 29 évesen is :)
Tetszenek a kigyúrt pasik is, de csak szemrevételezés céljából :))
15-20 éves koromig 2. 20-25-ig 1. volt az esetem, most már a belső tulajdonságok vették át a vezető szerepet (de azért jó, ha kicsit nagy darab, vagy van kis pocakja).
32/N
Az elsőt kizárnám. Nem szeretem a nagydarab, szőrös pasikat. A szálkás/vékony pasikat szeretem. A vékonyság meg nem jár együtt a gyengeséggel, hidd el ;) Volt olyan párom, aki a kissé vaskosabb kategóriába tartozott és hát... nem, nem volt egy erőbajnok. Ellenben olyan párom is volt, aki nagyon vékony volt, de simán felemelt, és bírta is a gyűrődést rendesen.
20/l
A második kategória az ideálom :) , de függ a belsőtől is.
Az első pontnál felsoroltak egy kicsit ijesztőek a számomra, viszont, ha a kemény külső érző belsőt takar...;)
A lényeg az, ha lekerül a felszínről a cukormáz, ne legyen rodhadt a belseje...remélem érthetően fogalmaztam :)
20/l
Okozott valaha is problémát a csajozás, kérdező?
20/l
Legyen normális a belseje is-írják sokan.
A tapasztalat: nézzen ki jól, bla blabla bla blabla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!