Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/217 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok, és én itt már mamóka vagyok járókerettel. XD
2010. máj. 6. 15:17
 62/217 anonim ***** válasza:
100%

Sziaaaaa :-)

Bocsi, nem felejtkeztem el a topicról, itt vagyok, csak elég kevés időm van mostanában. :-( Írok, ha erre járok, dumálunk majd megint ha gondolod :)

53/ff

2010. máj. 6. 19:24
 63/217 A kérdező kommentje:
Persze, hogy dumáljunk :):) Nagyon régen nem beszélgettem ilyen jót itt a fórumon, nagyon örülök, hogy írtál :)
2010. máj. 7. 19:59
 64/217 A kérdező kommentje:
A többieknek is nagyon köszönöm :):) Eddig kivétel nélkül mindenkit egy zöld kezecskével illettem :):)
2010. máj. 7. 20:00
 65/217 anonim ***** válasza:
100%

Sziaaaa! :-)

Ma és holnap este itt leszek, igyekszem gyakran felnézni, hátha összefutunk :-)

2010. máj. 9. 21:18
 66/217 A kérdező kommentje:
Szia! :):) Húúú de örülök neked :):) Épp egy pszichoszexuális vitába keveredtem, kész felüdülés olvasni a soraidat :):)
2010. máj. 9. 21:20
 67/217 anonim ***** válasza:
100%

Naaaah, akkor most itt vagyunk mindketten :)

Vitázz csak nyugodtan tovább, én itt leszek...

2010. máj. 9. 21:26
 68/217 A kérdező kommentje:
Dehogy vitázok, nem értenek hozzá és kár velük vitáznom, de bennem akkora szufla van, nem bírom ki soha :D Utálom is magam érte, de képtelen vagyok engedni, a végtelenségig tudok cirkuszolni, de ezerszer inkább beszélgetek veled, mint azzal a hölggyel, aki szerint azért, mert neki 13 évesen sikerült orgazmust elérnie, ez nem egy tanulandó dolog :D
2010. máj. 9. 21:28
 69/217 anonim ***** válasza:

Nem érdekel az orgazmusa :D

Mesélj inkább valami érdemlegeset :)

2010. máj. 9. 21:39
 70/217 A kérdező kommentje:

Hát épp ez az, engem sem, mégis megosztotta velem, de mostmár befejezte, győztem ;) :):)

Hát érdekes. Elegem van az előrehozott vizsgákból, hiányzik egy jegyzetem, ezen kívül semmi érdekes nincs :) Vannak kiscicáim, mondtam már? Tegnap vettem nekik kosarat és annyira boldogok :):) Egész nap abban hőbörögnek :):) Csak hogy valami pozitívat is meséljek :):) A kutyám apaként tekint a kismacskákra. Nem tudom ez általános jelenség-e vagy csak az én kutyám ilyen :)

2010. máj. 9. 21:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!