Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Úúú a 30 felettinek nagyon nagyon örülök :):) Ritka kincsnek minősülsz az oldalon, nem is oltogatod az embereket, van élettapasztalatod is, és elmúltál 30 éves, egyértelműen másképp látod a világot, mint az utánad író 14 éves :)
A 14 évesnek is köszönöm a választ, de el kell keserítsem, nem tartozol az idősebbek közé :)
34F vagyok, elvált
sok témában régi motorosnak számítok már, akár családi dolgokhoz, gyerek, válás is szoktam írni.
Egy időben sokat voltam, de bele lehet fáradni a sok sületlenségbe (tetszem-e neki? meg lehetek-e terhes? meg hogy ver de én szeretem, stb.) és nincs is sok időm-erőm itt lógni munka után.
Én is tanultam a fiatalságtól, így szoktam néha én is oltogatni, aki már viccesen "hülye" kérdéseket tesz fel, de emellé azért mindig leírom a legjobb tudásom szerinti választ is.
Láttam már idősebbeket is :)
19/F
EN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!