Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
24 vagyok... szal nálam fiatalabb vagy :)
"életművész"
Örülök neki =)
A munkámból fakadóan nem csak itt tudok segíteni, de szeretek itt is ötleteket/ tanácsokat osztogatni, hátha valakinek tényleg az enyém jön be...
A férfi, az 53-as :)
Magyar szakos vagyok... Hát tényleg nem a legjobb a helyzet, de szerencsére jó helyre kerültem és szeretek is itt lenni.
Iiiigen, az egészségügyben sok a hiány, és egyre kevesebben is választják ezt az irányt.
Te melyik hiányt pótolod? :D Bocs, ha már írtad, de nem olvastam végig a témát... :)
Szülésznő :)
A magyar a legszebb tantárgy szerintem, na meg a történelem, imádtam ezeket a humán tantárgyakat :) Akkor szerencsés vagy, hogy szereted a munkád :) Én is imádom a szülészetet, az én kedvencem a meddőségkezelés, nekem nincs nagyobb öröm annál, mint amikor ilyenben segíthetek. A fogamzásgátlás nálam úgymond mellékhatás a pedagógiából és a szülészetből kellett tudnom róla, de a pálya legszebb része számomra akkor is a meddőségkezelés, főleg az alternatív. Imádom a sikereket, képes vagyok örömkönnyeket is ejteni, holott nem rólam van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!