Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebbek néznek meg?
Figyelt kérdés
Húszas éveim végén járó nő vagyok (de sajnos sokkal fiatalabbnak látszom). A saját korosztályom le sem szar (kivéve a kisebbség), de érdekes módon a 40+ korosztály megnéz.
Teljesen átlagosan öltözködöm. Nem sminkelem magam, nem hordok kirívó ruhákat.
Gondolom nem vagyok ezzel az észrevétellel egyedül.
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2011. máj. 20. 20:15
1/7 anonim válasza:
Lehet, pont azért, mert nem sminkelsz, nem hordasz kirívó ruhákat. A fiatalabbak lehet,erre buknak, az "idősebbek" meg a normálisabb lányokra?:-) Szerintem ez nem baj, lehet, jobban jársz egy idősebbel.
2/7 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet. Vagy tőlem fiatalabbak.
3/7 anonim válasza:
Mutass magadról képet!
Szőrös a puncid?
5/7 Neménvagyokaz válasza:
Én nem nagyon szoktam megbámulni a nőket/lányokat(ki minek mondja magát:D), vagy ha igen akkor is csak módjával, mert sokakat zavar ha megbámulnak. A 40+ korosztály meg minden szép lányt/nőt megbámul.
7/7 anonim válasza:
lehet,hogy a fiatalabbak számára nemvagy olyan vonzó az átlagos öltözködés miatt(attól függ amugy mit értesz átlagoson)persze biztos vonzó vagy,de manapság ezekre a cicababákra buknak inkább sajna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!