Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idősebbek miért néznek úgy a...

Idősebbek miért néznek úgy a kamaszokra vásárlásnál, mintha valami gyilkosok lennénk?

Figyelt kérdés

Bent vagyok egy üzletben, ilyen 20-on évesek, harmincasok úgy néznek, mintha valami bűnt követnék el. Jönnek velem szembe, végigmérnek, de néha már frusztrálóan. Velem egykorúak nem is csinálják ezt, pedig elvileg nekik "kéne". Én nem szoktam senkit bámulni, de a nálam idősebb nők meg néha már elég primitíven bámulnak, meg méregetnek. Féltékenyek, hogy fiatalabb vagyok náluk és én is veszek ruhákat vagy mi? Komolyan kérdezem.

16L

2010. aug. 27. 00:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést, szóval "Idősebbek miért néznek úgy ránk, kamaszokra, mintha gyilkosok lennénk? "
2010. aug. 27. 00:27
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Jaj, ilyenekkel nem kell foglalkozni, én is tapasztaltam már, pedig nem vagyok egy hivalkodó lány, de a nálam idősebb nők folyton méregetnek. Elég gyerekes felnőtt létükre, de ez van, azt hiszik, övék a világ, csak mert már felnőttek.
2010. aug. 27. 00:31
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

nem tudom, de velem is gyakran elő fordul ez. :/

15/L

2010. aug. 27. 00:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Én ezt soha nem tapasztaltam. Viszont mikor meglátok a boltban egy jó 40-es "macát" kikenve, tininek öltözve, azt én is megbámulom :D
2010. aug. 27. 00:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Én őket sem bámulom meg, szerintem elég hülye szokás. Azt meg még kimondottam bírom, mikor a metrón állva le sem veszi rólam a szemét a harmincas nő, aki úgy öltözik, mintha velem egykorú lenne és még én érzem magam kellemetlenül.
2010. aug. 27. 00:36
 6/14 anonim ***** válasza:
én mikor még 8 éves voltam azért bámultam a tiniket h vajon én is ilyen szép leszek így akarok majd kinézni xD
2010. aug. 27. 00:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Én akkor sem bámultam őket, féltem tőlük:D
2010. aug. 27. 00:45
 8/14 anonim ***** válasza:
:D
2010. aug. 27. 00:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Na bakker, Én meg pont fordítva vettem észre:D

Kimegyek az utcára és a tinik gyilkos szemekkel néznek rám:D

Volt már, hogy kiakadtam, hogy mi a franc van már???:DXD

24/L

2010. aug. 27. 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű. vagy irigykednek, vagy nem tetszik nekik a stílusod, és szörnyülködnek, hogy mennyit változott a világ.
2010. aug. 27. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!