Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idősebbek miért néznek úgy a...

Idősebbek miért néznek úgy a kamaszokra vásárlásnál, mintha valami gyilkosok lennénk?

Figyelt kérdés

Bent vagyok egy üzletben, ilyen 20-on évesek, harmincasok úgy néznek, mintha valami bűnt követnék el. Jönnek velem szembe, végigmérnek, de néha már frusztrálóan. Velem egykorúak nem is csinálják ezt, pedig elvileg nekik "kéne". Én nem szoktam senkit bámulni, de a nálam idősebb nők meg néha már elég primitíven bámulnak, meg méregetnek. Féltékenyek, hogy fiatalabb vagyok náluk és én is veszek ruhákat vagy mi? Komolyan kérdezem.

16L

2010. aug. 27. 00:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az utolso jol megmondta xDxDxD.nem szep szokas feltunoen bamulni az embereket,de neha en is megfeledkezem magamrol inkabb akkor,ha nagyon szep csajt/sracot latok ... akinek tetszik a stilusa :D.
2010. aug. 27. 10:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy szörnyülködésre adnék okot, szépen, visszafogottan, de mégis divatosan öltözöm.
2010. aug. 27. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Szűk látókörű homo primitivus-ok csinálják.

Engem is bámulnak a nálam idősebbek, vagy az egykorúak is, mert merem a magam útját járni és kicsivel kevesebbnek is nézek ki.

Én sosem szoktam senkit megbámulni (na jó a csajokat igen, de nem úgy, ahogy a kérdésben szerepel:P), mert nem vagyok egy tapló. De ez nem mondható el mindenkiről.

Szerintem ne vedd észre.

38F

2010. aug. 27. 14:18
 14/14 anonim válasza:
engam akkor bámulnak amikor a barátnőmmel egy boltban felnőtt ruhákkal megyünk be az öltözőkbe.Szerintem zavarja őket hogy vagy 20 percet vagyunk bent mert közben hüllyülünk.A felnőtt ruhkat ilyen nagyon furán kinéző overáloknak és egyebeknek képzeljétek.nekünk ez nagyon vicces de lehet hogy őket idegesítigy rólad is ezt gondolják és ...
2015. szept. 4. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!