Idősebbek miért néznek úgy a kamaszokra vásárlásnál, mintha valami gyilkosok lennénk?
Bent vagyok egy üzletben, ilyen 20-on évesek, harmincasok úgy néznek, mintha valami bűnt követnék el. Jönnek velem szembe, végigmérnek, de néha már frusztrálóan. Velem egykorúak nem is csinálják ezt, pedig elvileg nekik "kéne". Én nem szoktam senkit bámulni, de a nálam idősebb nők meg néha már elég primitíven bámulnak, meg méregetnek. Féltékenyek, hogy fiatalabb vagyok náluk és én is veszek ruhákat vagy mi? Komolyan kérdezem.
16L
Szűk látókörű homo primitivus-ok csinálják.
Engem is bámulnak a nálam idősebbek, vagy az egykorúak is, mert merem a magam útját járni és kicsivel kevesebbnek is nézek ki.
Én sosem szoktam senkit megbámulni (na jó a csajokat igen, de nem úgy, ahogy a kérdésben szerepel:P), mert nem vagyok egy tapló. De ez nem mondható el mindenkiről.
Szerintem ne vedd észre.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!