Miért néznek meg az idősebbek férfiak (néha nők is)?
Nem a tinik válaszát várom.
Miért csak az idősebbek néznek meg?
Húszas éveim végén járó nő vagyok (de sajnos sokkal fiatalabbnak látszom). A saját korosztályom le sem szar (kivéve a kisebbség), de érdekes módon a 40+ korosztály megnéz.
Teljesen átlagosan öltözködöm. Nem sminkelem magam, nem hordok kirívó ruhákat.
Gondolom nem vagyok ezzel az észrevétellel egyedül.
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Velem is így van, már megszoktam. Én sem öltözködöm kihívóan, mindig próbáltam ízlésesen öltözködni.
Átlagos vagyok külsőleg, ha úgy vesszük. És a korosztályomnak nem jövök be, még a pár évvel idősebbek sem nagyon néznek meg, csak a 20 évvel idősebbek.
Nem tudom beleférek-e még a "Nem a tinik válaszát várom" kategóriába, de ugyanebben a cipőben járok. Engem is a 8-10 évtől felfelé kezdődő korosztály szokott észrevenni, ők néznek meg. Az már kifejezetten zavaró mikor a 40-50-60 évesek bámulnak. Nagyon ritka ha a 25 év körüliek vesznek észre, bár én még nem panaszkodom, mert a 30-asok között azért akadnak jó kinézetűek. És én sem vagyok kirívó, teljesen átlagos vagyok.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!