Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy problémám, , nagyon" fiatal vagyok még, és nekem inkább az idősebb srácok jönnek be. persze nem arra gondolok hogy ilyen öreg férfiak jönnek be hanem max.24 évesek. De a korombeliek is tetszenek de inkább az idősebbek, és ez nagy baj?
Szia!
1: attól függ,hogy mennyire vagy fiatal.
2: ezt azért ítélik el,mert az embereknek a 17-24 évesekről az az első véleményük,hogy csak a szexet akarják.
3: ha azért tetszenek az idősebb pasik,mert ők komolyabbak,nyugisabbak,és(többnyire) könnyebben kezdeményeznek,akkor ez majd úgyis elmúlik->te idősebb leszel,a veled egykorúak meg komolyabbak,stb.
Egyébként hány éves vagy?
(: Dorci :)
13:S
és ha úgy érzem hogy érett vagyok?mármint nem azt hogy olyan érett mint egy 18 éves hanem amúgy a koromhoz képest?4
Kedves Kérdező!
Énis 13\L vagyok,nekem ez mostmár nem is probléma,mert magam hoztam hejre azokat a dolgokat amiben mások nem értettek velem egyet!Harcoltam sokmindenben,és végül a jót is kaptam!4 hónapja (nem dicsekszek)de azért ez is sokat jelent)egyutt vagyok a 18 éves baratommal,és nem haltam bele,semmibe!!!!
a világirodalomban szép számmal vannak ilyen korkülönbségek :D az élet szép
egyetértek h inkább csak érettnek érzed magad, én is így voltam
ma már más, és rálátásom van a hátam mögötti időszakra
tetszenek nyugodtan a 24 éves fiúk is!
de ne add oda magadat nekik, és ne is járj velük, nézelődj kissé kisebb korút, mert a 24 éves többnyire már a hosszútávú kapcsolatban életvezetésben gondolkodik, állással, egyetemmel stb.
te ezt a világot még nem tapasztaltad meg, tehát nem is tudnál vele együtt lenni ahogy kéne
de a fantáziádat engedd szabadon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!