Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Szerintem se sok az idős ember itt
22/f
A gyerekvállalásnál , családi kapcsolatok, üzleti ügyeknél nem , de itt igen:)
23/n
sajnos nagyon sok a 14 - 15 éves tapasztalatlan bravo girl-ös csajka, aki elképzeli valahogy a dolgokat, hogy azok úgy vannak, de közben baromságot ír.
20F
A családi kapcsolatoknál is sajnos, ott meg az a gondom, hogy főleg nők írnak, és hát nekem tényleg semmi gondom a nőkkel, de hihetetlen ez a feminista hozzáállásuk, ami a válás résznél nagyon kiütközik, most is sok ilyen témájú kérdés van a családi kapcsolatok egyéb résznél, de ott is szinte mind nő, akinek gyerekei vannak és nagyon el sem fogadják annak a véleményét, akinek még nincs gyermeke :)
A teherbeesés témakör a kedvencem :) Szerintem ott van a legjobb társaság :) Szülésznő vagyok-leszek, szóval élem az a témát, a terhességet is, de úgy örülnék már ha ide is írnának 30-40 körüliek :)
Szerintem érthető, hogy sokkal több a fiatal ebben a témában. Mondjuk tény, hogy egy része csak szórakozásból írogat, meg sok a bunkó hozzászólás, de ez van.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!