Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Ez aranyos :-) Én mondjuk kimondhatatlanul utálom a történelmet... Ami kell belőle a magyarhoz azt nyögve-nyelve tudom, a többi nélkül nagyon boldog vagyok.
Húú, 9 gyermekem van, majdnem a szülészeten laktam akkoriban, még fénykoromban :D
2010. máj. 1. 22:14
32/217 A kérdező kommentje:
9 gyermek??? Az igen, minden tiszteletem a tiéd, na meg a feleségedé, nem könnyű ennyi gyermeket még megszülni sem, hátmég felnevelni :):) Bár gondolom már nagyok, nem sok kicsi van közöttük :):) Unokád is van már?
A 9-ből 4 ikerpár, és egy kicsi, ő egyedül :-) 5 fiú és 4 lány. A legkisebb 11 éves, ő velem van, a legnagyobbak pedig 35 évesek. Illetve párom fia is velünk él, ő 19 lesz nemsokára. Unoka is van, ott két iker :)
2010. máj. 1. 22:18
34/217 A kérdező kommentje:
Huhh az szép :) Mindig is szerettem volna én is iker babákat, de nálunk a családban nincs ikerpár, nekem sem sok esélyem van rá :) Mondjuk nekem még talán lehet, párom nincsen, tehát még kifoghatok egy olyat, akinek van ikertestvére, vagy olyan családból származik, ahol gyakoriak az ikrek :) Tényleg gratulálok a sok gyermekhez :) Dicséretes, hogy bár elvált férfi vagy, mégis van nálad gyermek, te neveled. Hánynom kell a mai anyaközpontú bíróságoktól és ítéletektől, ezer +1 esetben jobban megérdemelné az apa a gyermeket, mint az anya. Persze nálatok nem feltétlenül van erről szó, de ez mindig kikívánkozik belőlem, ha ilyen téma kerül szóba :D
Én 33F vagyok, de húsznak se nézek ki.
2010. máj. 1. 22:22
36/217 A kérdező kommentje:
Ezt úgy érted, hogy hormonálisan van valami gondod? Tehát a szőrnövekedés és egyebek vagy egyszerűen csak fiatalos vagy?
(Elnézést, ha úgy tűnik, hogy agyamra ment az egészségügy)
Nem váltunk el :S ...
Nekem is van két ikertesóm (hármasikrek vagyunk! :D), úgyhogy nálunk ez már "hagyomány". :-)
A jelenlegi párom sajnos nem tudta kihordani őket :(
2010. máj. 1. 22:26
38/217 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem kicsit belezavarodtam, ne haragudj, csak ebből a velem él dologból jött valahogy a válás.
Sajnálom, hogy nem tudta őket kihordani, sajnos ez előfordul, megtörténik :(
39/217 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy tudsz mesélni valamit erről a különleges iker kapcsolat dologról? Észlelsz valamilyen különösebb kötődést az ikertesvéreid iránt?
40/217 A kérdező kommentje:
Gyorsan megfürdök utána elolvasom a válaszodat :) Nagyon sokan mesélnek róla, hogy az ikreknél különösebb szorosabb kapcsolat van. Tanultam pszichológiát és azt mondták az ikerkapcsolatokról ők sem tudnak teljes körűen nyilatkozni :)
Kapcsolódó kérdések: