Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/217 anonim ***** válasza:

Nem fogtuk fel olyan nagy tragédiaként, én már nem vágytam többre, és neki sem volt olyan fontos. Meg már 40 fölött voltunk amikor megismerkedtünk, egyébként is elég kockázatos volt.

A feleségem az utolsó baba születésénél meghalt sajnos. Hát ez van... :(

2010. máj. 1. 22:34
 42/217 anonim ***** válasza:
Hááát, ez az ikerkapcsolat... Nem együtt nőttünk fel, de azért tényleg van ez a "ráérzés", de ez olyan, olyan, nem lehet megmagyarázni, ezt csak átélni lehet...
2010. máj. 1. 22:36
 43/217 anonim ***** válasza:

'Asszem' elszaladok aludni, holnap mindenféleképpen idenézek :) Addig hátha megfogalmazódik bennem valahogy érthetőbben ez az 'iker-kapcsolat' dolog. :-)

Jóéjt, jó volt itt :)

2010. máj. 1. 22:38
 44/217 A kérdező kommentje:

Húúú nagyon köszönöm ezt a sok választ, amit tőled kaptam, nagyon jól éreztem itt magam :)

Őszinte részvétem a feleséged miatt, iszonyúan sajnálom a történteket :(

Örülök, hogy mindezek ellenére boldognak látlak. Sajnálom, hogy azonnal a válásra gondoltam, de hirtelen ez fogalmazódott meg bennem, ha hamarabb írtad volna, eszembe sem jut megemlíteni, ne haragudj, tényleg sajnálom :(

Nagyon köszönöm, amit az iker-dologról írtál, valóban érdekes, nekem is aludnom kellene, korán lesz reggel és a munka, holnap én is mesélek egy két ilyen hihetetlen, de igaz történetet ikrekről :) Tényleg nagyon jól éreztem itt magam :):) Jó éjt :)

2010. máj. 1. 23:09
 45/217 anonim válasza:
100%
29/F
2010. máj. 2. 01:59
 46/217 anonim ***** válasza:

Jelen :-)

Dolgozz csak, majd délután/ estefelé jövök :)

2010. máj. 2. 09:40
 47/217 A kérdező kommentje:
Szia! Hú, de örülök, hogy visszanéztél :) Végeztem délután 3 körül a munkával, hazaértem, úgy elaludtam, mint akit lecsaptak :) Most ébredtem fel :) Várom, hogy írj :):)
2010. máj. 2. 19:07
 48/217 anonim ***** válasza:
Szia, itt vagyok, nem tűntem el :) Ma volt a magyar írásbeli érettségi, úgyhogy egész nap itthon voltam, mert szakos nem lehet bent ilyenkor a suliban. Holnap már megyek, matek lesz, szerdán töri, a csütörtöki angolra nem vagyok beosztva. Később visszanézek, meg beállítom az e-mail címemet, hogyha gondolod, oda is írhatsz, zt gyakrabban nézem .)
2010. máj. 3. 13:59
 49/217 A kérdező kommentje:
Jajj pedig azt hittem tényleg eltűntél :):) Mit gondolsz az érettségiről? Én csak a hírekben hallottam, hogy mi volt benne, ez alapján szerintem nem volt durva. Te tanárként lehet, hogy másképp látod, érdekelne a véleményed :):)
2010. máj. 3. 20:54
 50/217 anonim ***** válasza:
100%

Bennem is gyakran felvetődött, hogy milyen összetételűek az ideírogatók.

Nekem tetszik a kérdés-kiírás, mert én átléptem a 3. X-et.

Néha írok ki kérdést, a "fő profilom" viszont, hogy megpróbálom beleélni magamat mások helyzetébe, és segíteni vagy vigasztalni, ha kell. Ha pedig van személyes tapasztalatom, akkor leírom azt. Másrészt tanulni jövök ide. Van számtalan élethelyzet, amit ugyan nem éltem át, de később bármikor jól jöhetnek az ott leírtak.

Az értelmetlen kérdéseket persze átugrom. Nem stílusom az oltogatás, cikizés mert úgy érzem, akinek komoly problémája van, az segítségért jön ide.

Én érzem magam itt sokszor öregnek, de bizonyos témákban egyáltalán nem vagyok "öreg motoros".

32/F

2010. máj. 5. 21:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!