Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Nem fogtuk fel olyan nagy tragédiaként, én már nem vágytam többre, és neki sem volt olyan fontos. Meg már 40 fölött voltunk amikor megismerkedtünk, egyébként is elég kockázatos volt.
A feleségem az utolsó baba születésénél meghalt sajnos. Hát ez van... :(
'Asszem' elszaladok aludni, holnap mindenféleképpen idenézek :) Addig hátha megfogalmazódik bennem valahogy érthetőbben ez az 'iker-kapcsolat' dolog. :-)
Jóéjt, jó volt itt :)
Húúú nagyon köszönöm ezt a sok választ, amit tőled kaptam, nagyon jól éreztem itt magam :)
Őszinte részvétem a feleséged miatt, iszonyúan sajnálom a történteket :(
Örülök, hogy mindezek ellenére boldognak látlak. Sajnálom, hogy azonnal a válásra gondoltam, de hirtelen ez fogalmazódott meg bennem, ha hamarabb írtad volna, eszembe sem jut megemlíteni, ne haragudj, tényleg sajnálom :(
Nagyon köszönöm, amit az iker-dologról írtál, valóban érdekes, nekem is aludnom kellene, korán lesz reggel és a munka, holnap én is mesélek egy két ilyen hihetetlen, de igaz történetet ikrekről :) Tényleg nagyon jól éreztem itt magam :):) Jó éjt :)
Jelen :-)
Dolgozz csak, majd délután/ estefelé jövök :)
Bennem is gyakran felvetődött, hogy milyen összetételűek az ideírogatók.
Nekem tetszik a kérdés-kiírás, mert én átléptem a 3. X-et.
Néha írok ki kérdést, a "fő profilom" viszont, hogy megpróbálom beleélni magamat mások helyzetébe, és segíteni vagy vigasztalni, ha kell. Ha pedig van személyes tapasztalatom, akkor leírom azt. Másrészt tanulni jövök ide. Van számtalan élethelyzet, amit ugyan nem éltem át, de később bármikor jól jöhetnek az ott leírtak.
Az értelmetlen kérdéseket persze átugrom. Nem stílusom az oltogatás, cikizés mert úgy érzem, akinek komoly problémája van, az segítségért jön ide.
Én érzem magam itt sokszor öregnek, de bizonyos témákban egyáltalán nem vagyok "öreg motoros".
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!