Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Tényleg ne cigizz! Mert lehet ezért nincs sok idősebb itt...:D
Am én 18L vagyok, de sokfelé írogatok. :)
Miért örülsz? Lehet lapátolni a földet? :)
Amúgy meg "szexuális drogfogyasztás orientált"-nak lenni elég érdekesen hangzik. :P
Pedagógia téren orientált bocsánat :D Elnézést a kifejezésért :D Szexuálpedagógia :)Tudod védekezés, szexuális úton terjedő betegségek, tévhitek stb :) A drogokról pedig káros hatások és hosszú távú következmények. Na ilyen témával is foglalkozom :) Illetve nagyon szeretem ezeket a témákat, nagyon jó jegyzeteim vannak belőle :)
Nem a földlapátolásnak örülök, dehogy kell lapátolni :) Viccelsz? Még fiatal vagy :) És én is az vagyok, a magam 21 életévével, de néha sokkal öregebbnek érzem magam :) Te férfi vagy vagy nő?
Na most komolyan, én 53 éves vagyok...
Tőled is megkérdezhetem a nemed? Őszintén érdekel, hogy főként milyen neműek írogatnak ide :)
Néhány nappal ezelőtt hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem is. Tekintve, hogy a kérdések igen nagy százaléka arról szól, hogy "lehetek-e terhes", "tetszem-e neki" stb., néha már úgy érzem túl öreg vagyok ide :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!