Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/217 anonim ***** válasza:
Na most komolyan, én 53 éves vagyok...
2010. máj. 1. 20:26
 12/217 A kérdező kommentje:
Persze az törvényszerű, hogy ilyen témakörökbe sokkal több fiatal írogat, de az utóbbi időben egy olyan választ sem látok, hogy 30/F, vagy 40/F van a végén. Na írjatok még, kiugrom cigiért a boltba.
2010. máj. 1. 20:27
 13/217 anonim ***** válasza:
ne cigizz, mert nem fogod 20 év múlva színesíteni a gyiket. enyjeenyje:D
2010. máj. 1. 20:34
 14/217 anonim ***** válasza:

Tényleg ne cigizz! Mert lehet ezért nincs sok idősebb itt...:D

Am én 18L vagyok, de sokfelé írogatok. :)

2010. máj. 1. 20:39
 15/217 A kérdező kommentje:
A 27 évesnek nagyon örülök :) Végre :) Tudom tudom, a dohányzás nagyon rossz szokás, főleg úgy, hogy egészségpedagógiával is foglalkozom, de én főleg szexualitás drogfogyasztás orientált vagyok pedagógia téren, dohányzásból nem lennék valami hiteles előadó :)
2010. máj. 1. 20:55
 16/217 anonim ***** válasza:

Miért örülsz? Lehet lapátolni a földet? :)

Amúgy meg "szexuális drogfogyasztás orientált"-nak lenni elég érdekesen hangzik. :P

2010. máj. 1. 21:01
 17/217 A kérdező kommentje:

Pedagógia téren orientált bocsánat :D Elnézést a kifejezésért :D Szexuálpedagógia :)Tudod védekezés, szexuális úton terjedő betegségek, tévhitek stb :) A drogokról pedig káros hatások és hosszú távú következmények. Na ilyen témával is foglalkozom :) Illetve nagyon szeretem ezeket a témákat, nagyon jó jegyzeteim vannak belőle :)

Nem a földlapátolásnak örülök, dehogy kell lapátolni :) Viccelsz? Még fiatal vagy :) És én is az vagyok, a magam 21 életévével, de néha sokkal öregebbnek érzem magam :) Te férfi vagy vagy nő?

2010. máj. 1. 21:04
 18/217 A kérdező kommentje:

Na most komolyan, én 53 éves vagyok...

Tőled is megkérdezhetem a nemed? Őszintén érdekel, hogy főként milyen neműek írogatnak ide :)

2010. máj. 1. 21:17
 19/217 anonim ***** válasza:

Néhány nappal ezelőtt hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem is. Tekintve, hogy a kérdések igen nagy százaléka arról szól, hogy "lehetek-e terhes", "tetszem-e neki" stb., néha már úgy érzem túl öreg vagyok ide :D

24/L

2010. máj. 1. 21:18
 20/217 A kérdező kommentje:
Teljesen meg tudlak érteni :) Én is a Tetszem-e neki kérdéseken sírok, a terhességes az nálam szakmába vág, ezért is tudok mindig objektív maradni, ott inkább a válaszok minősége bosszant, sokan annyira okosnak hiszik magukat és mindenkivel tablettát etetnének. Idióták :)
2010. máj. 1. 21:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!