Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Fú, fáradtan, egész nap szaladgáltam. Gondoltam így estefelé pihenésképpen leülök egy adag dolgozattal, de az egyik kandúr elfoglalta a helyemet... ezt jelnek vettem, és inkább holnapra hagyom :-)
Veled, vizsgák, az eddigiek? :)
Jajj bár úgy lenne :D Örülnék még 1 nap hétvégének :):)
Ha későn kelek egész nap rossz a közérzetem és bűntudatom van, de csak amióta vonattal járok egyetemre, előtte olyan nyugodt szívvel aludtam délután 3-ig hétvégén :D Ha nem voltam sehol éjjel, akkor is bírtam addig :):)
Olvasom a kérdésedet, "...Nincs egy 30-40 éves válaszoló?" Én nem is tartozom ebbe a csoportba, miért tűrsz meg? :D
Hidd el, én is teljesen nyugodtan aludnék sokáig, magasról nem érdekelne, hogy hány órám van... szerintem a diákok is örülnének nagyon, ha egyszerűen csak nem lennék ott. De a srácokat be kell vinni - bár ők is boldogan feküdnének vissza, ha látnák, hogy ma nem megyünk sehova :)
Anno én is imádtam hétvégén sokáig aludni, csak sosem hagytak, úgyhogy inkább leszoktam róla... Most én kelek a leghamarabb, és én nem hagyok senkit, hehehe :)
A te korodat azért nem írtam oda, mert meg sem fordult a fejemben, hogy van itt 50 körüli válaszoló, de szívesebben beszélgetek veled, mint a 30-40-esekkel :):) Nem is tudom mikor beszélgettem utoljára ilyen jót :):)
Mi is nagyon örültünk régen, ha a tanár elaludt és bizony én is nagyon boldog voltam, ha "véletlenül" későn keltem és már kár is volt bemenni :D Na ezt már nem lehet eljátszani, sajnos :):)
Háhá, a nagyobbik gyerek oda jár, ahol én tanítok, úgyhogy feltűnne, ha reggel ébren látnám itthon aztán nem lenne suliban :D Sőt, én viszem, úgyhogy ha én nem alszom el, akkor ő sem, az biztos :P
Jah, holnap is itt leszek, ilyentájt, vagy a franc tudja, majd járok erre, a dolgozatok után/ közben :) "Szabad" vagyok, elengedtem a párom dolgozni :P
:DDD Ez jó volt :D Az asszony dolgozik és ilyenkor vagy szabad :DDD Ez olyan, mint mikor apuval ellógunk horgászni és várjuk mikor veszik észre, hogy nem vagyunk otthon :DD
Holnap én is itt leszek szerintem, kedden nem vizsgázom, szóval hétfő este nyugi van :):) Sok dolgozatod van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!