Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/217 anonim ***** válasza:
100%

Fú, fáradtan, egész nap szaladgáltam. Gondoltam így estefelé pihenésképpen leülök egy adag dolgozattal, de az egyik kandúr elfoglalta a helyemet... ezt jelnek vettem, és inkább holnapra hagyom :-)

Veled, vizsgák, az eddigiek? :)

2010. máj. 16. 21:50
 92/217 A kérdező kommentje:
Az eddigiek megvannak hála a jó istennek :):) Volt egy amitől iszonyúan féltem, de hálisten 4-es lett, fogalmam sincs hogy csináltam :):) Nálam a kutya fekszik a jegyzeten, ezért nem tanulok :D Holnap két tárgyból lesz vizsga, sima ügy :D Fele olyan nehéz sem lesz, mint az amiből a 4-est kaptam, azért vért izzadtam :):)
2010. máj. 16. 21:52
 93/217 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mostmár pihenj egy kicsit, az egyiket nyugodtan ki lehet hagyni :D Ha mindegyikre tanulnál akkor ebből is össze tudsz hozni valamit, úgy is, hogyha akkor látod először a tételt/ feladatot... Hajráhajrá!
2010. máj. 16. 21:56
 94/217 A kérdező kommentje:
Pihenek én, képzeld délben keltem fel. Úgy szégyellem magam. Mindig fel szoktam kelni 5 óra fél 6 fele, de most nem tudom mi ütött belém :)
2010. máj. 16. 21:56
 95/217 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Én is szívesebben aludnék holnap mondjuk 11-ig... De sajna fél 6-kor kell kelnem... :-( (Azért most elgondolkoztam azon, hogy milyen nap van... hátha csak szombat :D)
2010. máj. 16. 21:58
 96/217 A kérdező kommentje:

Jajj bár úgy lenne :D Örülnék még 1 nap hétvégének :):)

Ha későn kelek egész nap rossz a közérzetem és bűntudatom van, de csak amióta vonattal járok egyetemre, előtte olyan nyugodt szívvel aludtam délután 3-ig hétvégén :D Ha nem voltam sehol éjjel, akkor is bírtam addig :):)

2010. máj. 16. 21:59
 97/217 anonim ***** válasza:

Olvasom a kérdésedet, "...Nincs egy 30-40 éves válaszoló?" Én nem is tartozom ebbe a csoportba, miért tűrsz meg? :D

Hidd el, én is teljesen nyugodtan aludnék sokáig, magasról nem érdekelne, hogy hány órám van... szerintem a diákok is örülnének nagyon, ha egyszerűen csak nem lennék ott. De a srácokat be kell vinni - bár ők is boldogan feküdnének vissza, ha látnák, hogy ma nem megyünk sehova :)

Anno én is imádtam hétvégén sokáig aludni, csak sosem hagytak, úgyhogy inkább leszoktam róla... Most én kelek a leghamarabb, és én nem hagyok senkit, hehehe :)

2010. máj. 16. 22:05
 98/217 A kérdező kommentje:

A te korodat azért nem írtam oda, mert meg sem fordult a fejemben, hogy van itt 50 körüli válaszoló, de szívesebben beszélgetek veled, mint a 30-40-esekkel :):) Nem is tudom mikor beszélgettem utoljára ilyen jót :):)

Mi is nagyon örültünk régen, ha a tanár elaludt és bizony én is nagyon boldog voltam, ha "véletlenül" későn keltem és már kár is volt bemenni :D Na ezt már nem lehet eljátszani, sajnos :):)

2010. máj. 16. 22:07
 99/217 anonim ***** válasza:
100%

Háhá, a nagyobbik gyerek oda jár, ahol én tanítok, úgyhogy feltűnne, ha reggel ébren látnám itthon aztán nem lenne suliban :D Sőt, én viszem, úgyhogy ha én nem alszom el, akkor ő sem, az biztos :P

Jah, holnap is itt leszek, ilyentájt, vagy a franc tudja, majd járok erre, a dolgozatok után/ közben :) "Szabad" vagyok, elengedtem a párom dolgozni :P

2010. máj. 16. 22:11
 100/217 A kérdező kommentje:

:DDD Ez jó volt :D Az asszony dolgozik és ilyenkor vagy szabad :DDD Ez olyan, mint mikor apuval ellógunk horgászni és várjuk mikor veszik észre, hogy nem vagyunk otthon :DD

Holnap én is itt leszek szerintem, kedden nem vizsgázom, szóval hétfő este nyugi van :):) Sok dolgozatod van? :)

2010. máj. 16. 22:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!