Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/217 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok Anett :D Na jó, fáradok, bocsi :)

Úgy emlékszem, hogy Attila...

Márpedig nekem csak a helyesírás tűnik fel először, baj lenne, ha nem így lenne :)

2010. máj. 16. 23:19
 122/217 A kérdező kommentje:

Nekem is volt, hogy elfelejtettem a nevem. Nem aludtam már 3 napja, tanultam és nem tudtam mit írjak a vizsgámra a névhez, úgy kérdeztem meg a mellettem ülőt, ő meg kiröhögött :):) Gondolhatod milyen sokat ért a tudásom :):)

Nekem is feltűnik a helyesírás, ha egyébként értelmes a kérdés, hülye kérdésnél először a tartalom, utána a külsőségek, de általában a hülye kérdés hülye helyesírással párosul, most is láttam egy ilyen kérdést, én szégyelltem magam. Még azt megértem, hogy valaki a muszáj szót elrontja, de hogy lehet az anyját anjának írni? :D

2010. máj. 16. 23:21
 123/217 anonim ***** válasza:
Ahogy a hagy-had dolgot, és az egyelőre szót egyeNlőrének. Teljesen logikus, csak sosem értettem... legalább az anYanyelvét tudná helyesen, de áhh, nem...
2010. máj. 16. 23:24
 124/217 A kérdező kommentje:
Ne is mondd, szörnyű, most is látom pont ebben a kategóriában "őtletek" wáááá, ha lenne szőr a hátamon felállna. Nem hiszem el, hogy a szüleik nem látják meg, hogy analfabéta a gyerek. Nálad is sok ilyen van a suliban?
2010. máj. 16. 23:25
 125/217 anonim ***** válasza:
Én kinevelem belőlük, nem bírom, ha valaki nem tud írni... gyórs, a tagadószót az igével egybeírni (nemtudom, nemakarom), tanárúr egyben... (jé, ezt nem húzta alá), naranccsárga (ez rohadt jó :D), tanúl, útál, váááááááááááá....
2010. máj. 16. 23:29
 126/217 A kérdező kommentje:

Hát meg tudom érteni :):):) Én is pikkelek rá, teljesen jogosan. Nekem a rövid, hosszú, ly, j tévesztések tépik szét az agyamat :):)

Mondtad régen, hogy az e-mailt gyakrabban nézed. Msnezni is szoktál? Én az e-mailt nem tudom használni, mert ez a címem amivel regeltem,hát szégyellem, de fogalmam sincs mi a jelszava, így válasz e-mailt sem látnék :)

2010. máj. 16. 23:31
 127/217 anonim ***** válasza:
100%

Nocomment. :D

Új embertípus születik! 50+ és MSN! :D Na jó, holnap megpróbálom... :)

2010. máj. 16. 23:34
 128/217 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__86..

Ez a legértelmesebb kérdés, amit valaha láttam ebben a témában. De komolyan.

2010. máj. 16. 23:35
 129/217 A kérdező kommentje:

Na most ezt komolyan nem értettem :):) Gondolod, hogy a korodbeliek nem msneznek? :):) Mondjuk sajnos csak egy két 50 feletti ismerősöm van, ők valóban nem msneznek, de az internet tele van 50+ msnezőkkel :):)

Csak azért kérdeztem, mert ott biztosan lehetne látni, hogy mindketten online vagyunk-e, illetve ott az én válaszomat is jelzi a gép, mert ugye itt csak a válaszolók válaszainál teszi előre a kérdést, neked biztos nagyon rossz mindig keresgetni.

2010. máj. 16. 23:36
 130/217 anonim ***** válasza:
Mi? Mit keresek? (Én tényleg fáradok...)
2010. máj. 16. 23:37
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!