Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Én nem vagyok Anett :D Na jó, fáradok, bocsi :)
Úgy emlékszem, hogy Attila...
Márpedig nekem csak a helyesírás tűnik fel először, baj lenne, ha nem így lenne :)
Nekem is volt, hogy elfelejtettem a nevem. Nem aludtam már 3 napja, tanultam és nem tudtam mit írjak a vizsgámra a névhez, úgy kérdeztem meg a mellettem ülőt, ő meg kiröhögött :):) Gondolhatod milyen sokat ért a tudásom :):)
Nekem is feltűnik a helyesírás, ha egyébként értelmes a kérdés, hülye kérdésnél először a tartalom, utána a külsőségek, de általában a hülye kérdés hülye helyesírással párosul, most is láttam egy ilyen kérdést, én szégyelltem magam. Még azt megértem, hogy valaki a muszáj szót elrontja, de hogy lehet az anyját anjának írni? :D
Hát meg tudom érteni :):):) Én is pikkelek rá, teljesen jogosan. Nekem a rövid, hosszú, ly, j tévesztések tépik szét az agyamat :):)
Mondtad régen, hogy az e-mailt gyakrabban nézed. Msnezni is szoktál? Én az e-mailt nem tudom használni, mert ez a címem amivel regeltem,hát szégyellem, de fogalmam sincs mi a jelszava, így válasz e-mailt sem látnék :)
Nocomment. :D
Új embertípus születik! 50+ és MSN! :D Na jó, holnap megpróbálom... :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__86..
Ez a legértelmesebb kérdés, amit valaha láttam ebben a témában. De komolyan.
Na most ezt komolyan nem értettem :):) Gondolod, hogy a korodbeliek nem msneznek? :):) Mondjuk sajnos csak egy két 50 feletti ismerősöm van, ők valóban nem msneznek, de az internet tele van 50+ msnezőkkel :):)
Csak azért kérdeztem, mert ott biztosan lehetne látni, hogy mindketten online vagyunk-e, illetve ott az én válaszomat is jelzi a gép, mert ugye itt csak a válaszolók válaszainál teszi előre a kérdést, neked biztos nagyon rossz mindig keresgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!