Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Ne is mondd, még van 5 vagy 6 :) Aztán persze lehet, hogy több is, amennyiben valamelyikből megvágnak :) Már ígyis van 7 jegyem, szóval tele vagyok vizsgákkal :)
Akkor örülök, hogy ügyesek voltak a diákjaid :):)
Na itt vagyok :-)
Kicsit el vagyok foglalva, és nincs sok időm idejönni, de ez nem jelenti azt, hogy elfelejtkeztem a témáról :)
Délután körül talán itt leszek, de jövőhét elején estefelé biztosan, majd igyekszem jönni, és szólni, hogy sikerüljön összefutni megint :)
Szóval, megvan az itteni órarendem :-)
Vasárnap, hétfőn és kedden este leszek (ahogy eddig, majd esetleg egyeztetünk időpontot), aztán egy hétig nem, azt pedig majd elmesélem :)
Neeeem, utónászút, (ezt a szót nem ismeri a Firefox :D) vagy hogy hívják ezt, 14.-én voltunk 10 évesek :-)
Nem tudja, hogy hova megyünk, csak annyit, hogy megyünk...
Rómába egyébként, ott ismerkedtünk meg, ugyanaz a hotel, az időpont és a szoba is :-) (A szoba nem volt könnyű, de sikerült).í
26.-án reggel indulunk, 3.-án jövünk vissza, addig sajnos ki kell bírnod nélkülem :D
Osztálykirándulásra július elején megyünk majd, stréberek a kölykök, tanítás utánra intéztük...
Vizsgák, hogy mennek, mennyi van még? :)
Holnap este itt leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!