Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Húúú nagyon gratulálok, ennek nagyon fog örülni a párod :):) Igazán figyelmes vagy :):) Még 3 van hátra ha minden jól megy, eddig 3-as a legrosszabb jegyem, de arra nem is szántam sok energiát, mondván tökéletes én sem lehetek :D (Na jó ez furán hangzott) :D Szóval hála istennek jól megy :):)
Róma gyönyörű és tényleg nagyon figyelmes gesztus ugyanabba a szállodába és szobába menni :) Érezzétek nagyon jól magatokat :):)
Szóval, örülök neki, hogy neked tetszik az ötlet, az a kérdés, hogy kedvesemnek mi lesz a reakciója, most inkább ezen aggódom :-)
De majd úgyis jelentkezem, ha hazaértünk, ha meg nem, akkor leszedte a fejem, mert nem tetszett neki...
Holnap pihenés, elmarad három jó órám, humános osztály, emelt magyarral, nekik élmény órát tartani, nem csak felületesen vesszük a dolgokat, jól beleássuk magunkat mindenfélébe :)
Holnap te se tanulj, aludj délig aztán legalább 3.-ig maradj ágyban!
Sziaaaa! Na megérkeztünk, itt vagyunk, itt vagyok =) Később írok, most lyukasom van, ma vagy holnap itt leszek =) (ha mégsem, akkor a csütörtök este a tuti.)
Mesélj addig, vizsgák, sötöbö :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!