Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Az első pár ilyen kérdés elolvasása után még röhögök, de a 30.-tól már tépem a hajam... (copfos, fekete, NEMCSAJOS :D, mellékinfó volt... :D)
Tudtam, hogy lehamuzom a kanapét...)
Fullfekete. De a színe nem határozza meg a hosszát. :P
(Ha most feltakarítom a hamut, akkor tuti olyan fáradt lesz a kedvesem amikor hazajön, hogy az emeletet sem találja, nemhogy a hamut észrevegye... Ha itt hagyom, akkor még reggelig éber lesz és ledob a lépcsőn dühében...)
Hehe :DDDD
És milyen hosszú? Az enyém hátközépig ér :), de szőkésbarna :)
Inkább takarítsd fel a hamut, mert pórul jársz :D
Szerintem én lassan lefekszem aludni, mert K.O. leszek a vizsgáimon :):) Holnap akkor itt találkozunk :):) Jó éjszakát :):):)
Annyira nem hosszú, holnap megmérem, pikométerre pontosan... pont írni akartam, hogy menj aludni, mert holnap vizsgázol :P Én már azt sem tudom hol vagyok, szerintem felébresztem a nagyot és megkérdezem tőle, hogy én hol szoktam aludni...
Jóéjt neked is, próbálok majd időben ideérni :)
Szia! Jajj bocsáss meg, tegnap bealudtam este 10-kor egy film közben, pedig nagyon szerettem volna ébren maradni :)
Milyenek lettek a dolgozatok? :) Nekem hálistennek mindkét vizsgám jól sikerült, eredményem még nincs róla, de ha lesz beszámolok :)
Ezek jók lettek, (bár mi számít jónak? :-))
Ma ne leszek, legközelebb talán holnap, vagy holnapután, de azért mindkét napon felnézek, hátha van valami...
Vannak még vizsgáid? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!