Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Milyen vizsga? Annyi vizsgád volt már, legalább harminc! :-)
Szóbelik vannak bőven, hétfőtől jövőhét szerdáig, a vasárnap kivételével. Aztán pénteken tanévzáró értekezlet, utána egy kis pihi :)
Nekem mondod? :$ Mindig így csinálom, kivétel nélkül :D Valamit annyira szerettem volna kérdezni, de teljesen kiment a fejemből :D
Nálatok mi újság? Nálunk épp bográcsozás van, és le lettünk szidva, mert felbontottuk a sört és apukám szerint ő nem sajnálja tőlünk, csak azért sajnálja, mert nem isszuk meg csak nyitogatjuk :D Ez koholt vád, ha én kinyitom, megiszom :D
Én megiszom simán :D De 3 üveg a maximum amit bírok, utána keresztbeáll a szemem :D
Sajnálom tényleg nem jut eszembe :D Hajaddal mi újság? Levágattad már? Vagy hosszú még? :) A bankett tuti jó buli lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!