Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
 181/217 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj, sziaaa :) Na mesélj valamit :) Ígérem, holnap megcsinálom az MSN-t...
2010. jún. 17. 21:11
 182/217 A kérdező kommentje:
Megvagyok köszönöm, holnap vizsga :( Semmi kedvem hozzá. A többi úgy tűnik sikerült :) Hát nálad mi újság? Szóbeli érettségik? :)
2010. jún. 17. 21:12
 183/217 anonim ***** válasza:
100%

Milyen vizsga? Annyi vizsgád volt már, legalább harminc! :-)

Szóbelik vannak bőven, hétfőtől jövőhét szerdáig, a vasárnap kivételével. Aztán pénteken tanévzáró értekezlet, utána egy kis pihi :)

2010. jún. 17. 21:22
 184/217 A kérdező kommentje:
Egy fizika jellegű :) 21 tantárgyam volt idén, már én is majd megzakkanok, nem tudom hol áll a fejem. Nekem is lassan pihenő, már csak a holnap és kész :)
2010. jún. 17. 21:23
 185/217 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá, sok sikert :) Ne tanuld túl magad, egy hét múlva úgysem fogsz emlékezni semmire... Ezt csinálják most a szóbelizők is, utolsó napon olvassák át az egészet...
2010. jún. 17. 21:27
 186/217 A kérdező kommentje:

Nekem mondod? :$ Mindig így csinálom, kivétel nélkül :D Valamit annyira szerettem volna kérdezni, de teljesen kiment a fejemből :D

Nálatok mi újság? Nálunk épp bográcsozás van, és le lettünk szidva, mert felbontottuk a sört és apukám szerint ő nem sajnálja tőlünk, csak azért sajnálja, mert nem isszuk meg csak nyitogatjuk :D Ez koholt vád, ha én kinyitom, megiszom :D

2010. jún. 17. 21:28
 187/217 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy bontsa ki ő :D Vagy igátok meg mindet, lássa, hogy nem csak nyitogatjátok :) Na találd ki gyorsan mit szerettél volna kérdezni! Szerdán megyek egy végzős osztály bankettjére, összevacsorázzuk (ezt nem húzta alá, pedig semmi értelme...) magunkat aztán haza... Pénteki remélem kipihenem őket. :)
2010. jún. 17. 21:30
 188/217 A kérdező kommentje:

Én megiszom simán :D De 3 üveg a maximum amit bírok, utána keresztbeáll a szemem :D

Sajnálom tényleg nem jut eszembe :D Hajaddal mi újság? Levágattad már? Vagy hosszú még? :) A bankett tuti jó buli lesz :)

2010. jún. 17. 21:32
 189/217 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondtam én hogy levágatom? :D
2010. jún. 17. 21:34
 190/217 A kérdező kommentje:
Csak feltételeztem :D Azt hittem nem növeszted csak megnőtt, apu is ilyen, csak akkor megy fodrászhoz ha már nagyon megutálta a haját :D
2010. jún. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!