Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?2010. máj. 1. 20:14
191/217 anonim válasza:
Nem, nekem okkal hosszú :D Direkt :D
Egyébként nem szeretem a sört... úgyhogy nem is bontogatom :)
192/217 A kérdező kommentje:
Húú ez fura, pedig a férfiak imádni szokták :) És milyen italt szeretsz? :)
2010. jún. 17. 21:38
193/217 anonim válasza:
A sört akkor sem szeretem :) Keserű... Inkább bor, ha választani kell.
194/217 A kérdező kommentje:
Úúú én a bort nem bírom, maximum sok sok kólával, de úgy már a bor íze nem érződik, mondjuk nem is baj :D Amit még szeretek, az a jager, next, martini, malibu :)
2010. jún. 17. 21:45
195/217 anonim válasza:
A boroskóla nem jó, se nem bor, se nem kóla :S
A Martini jöhet :) Egyébként a likőröket szeretem, de az olyan nőies :D
196/217 A kérdező kommentje:
Hát, akkor max. a banketten nem iszol likőrt, aztán majd ha hazamész :D Amúgy annyira nem nőies, de mondjuk én is hamarabb képzelek el egy férfi kezébe egy fél házi barackot, mint egy fél csokilikőrt :)
2010. jún. 17. 21:50
197/217 anonim válasza:
Ja! A pálinkát kihagytam, azt is szeretem! De bor gyakrabban van itthon, mint pálinka :)
A banketten megiszom egy sört... negondojjákmááá'
198/217 A kérdező kommentje:
:DDD
Jó buli az a bankett, de vigyázz, ne légy részegebb a diákoknál :D Nem tudom elő szokott-e fordulni veled a részegség, szal ha nem, ne vedd sértésnek, nem annak szánom :)
2010. jún. 17. 21:54
199/217 anonim válasza:
Nálunk részegebb?? Kizárt, nem lehet őket túlszárnyalni.... Inkább csak csiccsent szoktam... Úgy dogát javítani :D Másnap leesek a székről milyen hülyeségeket írtam...
200/217 A kérdező kommentje:
Háhá :D Az tényleg buli lehet, egyszer elolvasnám :D ZH-t írni is szép lehet úgy, egyszer olvastam egy részegen írott ZH-t, félelmetes volt :D
2010. jún. 17. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!