Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/217 A kérdező kommentje:
Hát a kérdést. A megválasztjaid pontnál vannak felsorolva azok a kérdések amikre választ adtál és ezek az alapján vannak sorolva, hogy mikor érkezett rájuk utoljára válasz, de a kérdező kommentjei miatt nem rakja előrébb, ennél a kérdésnél pedig már csak mi írunk így neked elég sokáig kell bogarásznod, hogy megtaláld :)
2010. máj. 16. 23:39
 132/217 anonim ***** válasza:

Áh, nem, kiraktam kedvencbe :P

('Mit nem értek?' :D Ez nekem kiesett...)

2010. máj. 16. 23:41
 133/217 A kérdező kommentje:
Ohh, ettől elpirultam :):):) Tudod egyébként hogy kell msncímet csinálni, vagy segítsek? :)
2010. máj. 16. 23:42
 134/217 anonim ***** válasza:

Tuuuudom, nem kell itt kicikizni a bácsikákat...

(Még mindig ezen szakadok :D Mit nem értek? :D :D :D)

2010. máj. 16. 23:43
 135/217 A kérdező kommentje:

:DDDD Komolyan az értelmesebb kérdések közé tartozik :D:D

Méghogy bácsika :) Most vagy fiatal, ne viccelj :):)

Apropó, ha már hülye kérdések, ott fent a kiemeltek közül a legelső,a gépzsíros, az is kemény :):) Meg még van egy kettő, amit az utóbbi fél órában tettek fel, de én szégyelleném magam szintén, ha még a kérdést is leírnám :D

2010. máj. 16. 23:45
 136/217 anonim ***** válasza:
100%

Na lassabban, tőmondatokban, most sem vágom... Hol vannak ezek a kérdések?

(Komolyan, én ilyenkor a másik oldalamra vagyok fordulva, vagy...) szóval, úgy, mint egy ovisnak, plíz :)

2010. máj. 16. 23:47
 137/217 anonim ***** válasza:
100%
Jah, megvan a gépzsíros... (azmiaz? :D)
2010. máj. 16. 23:48
 138/217 A kérdező kommentje:

Szerelem, szex - Szexualitás témakör.

Na itt olvasd el a kérdéseket, ahol azt az izéset is találtad, amit linkeltél :) Elég csak a kérdést olvasni, de a válaszokat is megéri :D

2010. máj. 16. 23:48
 139/217 A kérdező kommentje:
Te gondolom tudod, hogy eredetileg mi a gépzsír :D A hölgy nem tudja, a válaszolók pedig sokszor ajánlják szexualitás témakörökben :D
2010. máj. 16. 23:49
 140/217 anonim ***** válasza:

Gép. Zsír. Gépzsír. Nem egyértelmű? Persze ha a lány gépnek tekinti magát... Legalább értelmesen volt feltéve, már amennyire, az ékezet nélküliekbe nem kötök bele, az nem feltétlenül a kérdező hibája.

Komolyan, egyébként úgy szűrném ki a helyesírási hibákat, hogy az olyan kérdéseket nem engedném fel az oldalra, csak annyit írna ki, hogy 'hibás kérdés', vagy vmi hasonló... és idegbajt kapnának a kérdezők, hogy miért nem sikerül :D Deköcsögvagyok...

2010. máj. 16. 23:54
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!