Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Áh, nem, kiraktam kedvencbe :P
('Mit nem értek?' :D Ez nekem kiesett...)
Tuuuudom, nem kell itt kicikizni a bácsikákat...
(Még mindig ezen szakadok :D Mit nem értek? :D :D :D)
:DDDD Komolyan az értelmesebb kérdések közé tartozik :D:D
Méghogy bácsika :) Most vagy fiatal, ne viccelj :):)
Apropó, ha már hülye kérdések, ott fent a kiemeltek közül a legelső,a gépzsíros, az is kemény :):) Meg még van egy kettő, amit az utóbbi fél órában tettek fel, de én szégyelleném magam szintén, ha még a kérdést is leírnám :D
Na lassabban, tőmondatokban, most sem vágom... Hol vannak ezek a kérdések?
(Komolyan, én ilyenkor a másik oldalamra vagyok fordulva, vagy...) szóval, úgy, mint egy ovisnak, plíz :)
Szerelem, szex - Szexualitás témakör.
Na itt olvasd el a kérdéseket, ahol azt az izéset is találtad, amit linkeltél :) Elég csak a kérdést olvasni, de a válaszokat is megéri :D
Gép. Zsír. Gépzsír. Nem egyértelmű? Persze ha a lány gépnek tekinti magát... Legalább értelmesen volt feltéve, már amennyire, az ékezet nélküliekbe nem kötök bele, az nem feltétlenül a kérdező hibája.
Komolyan, egyébként úgy szűrném ki a helyesírási hibákat, hogy az olyan kérdéseket nem engedném fel az oldalra, csak annyit írna ki, hogy 'hibás kérdés', vagy vmi hasonló... és idegbajt kapnának a kérdezők, hogy miért nem sikerül :D Deköcsögvagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!