Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Majd fél 3 körül jön, addig még cigizni is szabad az emeleten, csak aztán félórás kereszthuzatot kell csinálni, hogy észre ne vegye, nem éri meg :D
De persze, hogy ilyenkor vagyok "szabad", hát hol lehet nekem ilyenkor itt ülni, ha ő itthon van? :-) Holnap korábban jön, úgyhogy óvatos leszek...
Miért lenne fiú? :O
Azért 3 érdekes, mert verselemzés, ahhoz nem értenek :D Ők hárman még egész jókat szoktak írni...
Gondolhatod, mennyi röhögőgörcsöt kapok ezektől :D
Jajj ne is mondd, abban tényleg szoktak érdekes dolgok kijönni :D Én is írtam már le oltári nagy baromságot, egyszer megtaláltam az egyik régi házi dolgozatomat, könnyesre röhögtem magam :D
Akkor ezek szerint nálatok a lányok sem rajonganak a dologért, nálunk a fiúk kompletten utálták, egy sem volt, aki szerette :) Pedig szép dolog ez nagyon. A verselemzéshez én is értettem, tényleg csak néha írtam baromságokat, de alapvetően nekem annyira logikus egésznek tűnt mindig. Ezerszer jobb, mint a vers mondanivalója. Na abból mindig cirkusz volt :):):)
Jaja, abból vannak viták :D Kitalálunk valamit, és lehet, hogy a szerző totál másra gondolt, amikor írta... szegények, foroghatnak a sírjukban. :-)
Nemisigaaaz, nálam szeretik... vagy, öööm, nem utálják :)
Megvárom a tanáriban amíg becsöngetnek, utána indulok, éééén nem sietek, a diákok sem jönnek rögtön fel, hogy hol vagyok már :D
Nem tudom, mennyire unják az óráimat, van aki olvas, van aki kártyázik (tök vicces, nem tudják, hogy én tudom :D), és van olyan is, aki figyel, és többen, mint ami az átlag... Vagy nem tudom, mi az átlag? Szóval elvagyunk az órákon, röhögünk és tanulunk is :)
Bár minden tanár ilyen lenne :):) Mi is buktunk le pókerrel, meg gombfocival is :D A rajzolással ritkán, de azzal is. Én az angolt untam nagyon mindig, egyszerűen borzalmas volt, na angolon voltak ezek a kártyázások és sorolhatnám még azt a sok disznóságot :):) Nagyon rossz gyerekek voltunk, de hát ki nem az :):) Az a lényeg, hogy sokan figyelnek :), aki nem figyel, az is le tud érettségizni, és valószínűleg nem ezzel akar továbbtanulni :)
Minden nap van órád? :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!