Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az idősebbek közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?
2010. máj. 1. 20:14
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/217 anonim ***** válasza:

Van minden nap, de csak hétfőn van első :P A többin nincs első kettő, hiába kelek korán... Van benne 1-2 lyukas, hétfő 5. és 6., csütörtökön 5., akkor lehet kipihenni a sok hülyeséget :D

Akik csak 1-1 alkalommal nem figyelnek, azokat hagyom, gondolom nekik sincs mindig kedvük az órákon üldögélni, de azokra, akik folyamatosan mással foglalkoznak, rá szoktam szólni, figyeljenek már egy kicsit, legyen valami fogalmuk legalább arról, hogy milyen óra van. Különben szeretem hülyíteni őket, kis tesztekkel, hogy valóban figyelnek, vagy csak úgy tesznek... Ady közben bekérdeztem, hogy mikor írta Petőfi a Csongor és Tündét, azok a fejek, amit vágtak :D

2010. máj. 16. 22:51
 112/217 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDDDDDD

Nekem is tele van az órarendem, de egyetemen már jobban lehet szelektálni :):) Épp azon gondolkoztam, hogy szerintem soha nem olvastam még a válaszaidat ebben a témakörben és el sem tudom képzelni, hogy válaszolsz itt az embereknek :) Ide szinte kivétel nélkül hülyék írnak és hülyék válaszolnak, fel szoktak tűnni az értelmes válaszok,de a százalékodat nem látom sehol, pedig biztosan feltűnt volna, ilyenkor mindig felkapom a fejem :)

Melyik kategóriában szoktál legtöbbet lenni? :)

2010. máj. 16. 22:54
 113/217 anonim ***** válasza:

Inkább csak olvasok és kacarászok a 'ha megcsókol tényleg 100% hogy terhes leszek' kérdéseken... a normálisabbakra szoktam válaszolni, legtöbbször a családi kapcsolatokban, de ha a főoldalon látok vmi érdekeset, akkor arra is, témától függetlenül...

Na és mikor írta Petőfi a Csongor és Tündét? :D

2010. máj. 16. 22:58
 114/217 A kérdező kommentje:

Hát, ha szegény megboldogult Petőfi írta volna, biz isten tudnám :D

Én is sokat mosolygom az ilyeneken, de egyébként kóros, ha sokat olvassa az ember. Annyi terhességi tünetet olvastam itt az interneten, hogy kb. a 90%-a rajtam is kimutatható :D Szóval ha ez alapján lenne a dolog, mindenkinek babája lenne :):) Egyébként tényleg vicc, hogy ennyire nem tudja valaki a dolgokat, azt még megértem, hogy egy két részletet nem értenek, de ez a megcsókolós teherbeesés tényleg durva és ami még durvább, hogy van, aki nem viccnek szánja a kérdését.

2010. máj. 16. 23:01
 115/217 anonim ***** válasza:

Áh, nem találom most a kedvencemet, majd ha meglesz belinkelem...

A múltkor Vörösmarty dolgozatot írattam, az egyikben végig Arany János (!!!) neve szerepelt... Azt hittem lemászok az arcomról...

2010. máj. 16. 23:06
 116/217 A kérdező kommentje:

Biztos másnapos volt a diákod :DDD Bár azért Vörösmarty és Arany, még nevük sem keverhető. Kosztolányi, Kazinczy, Karinthy nevét szokták keverni, na de Vörösmarty és Arany :D

Nekem is van egy kedvenc kérdésem, de nyomdafestéket nem tűrő dolgot szerepelnek benne, és én szégyellném magam, ha elmesélném :D

2010. máj. 16. 23:07
 117/217 anonim ***** válasza:

Titkosan linkeld be, hátha egyre gondolunk :P

Én Csokonai és Kosztolányi nevét keverem, tökciki :S (DE CSAK A NEVÜKET! :S)

2010. máj. 16. 23:09
 118/217 A kérdező kommentje:

Huhh hát mire megtalálnám :D Orális szexszel kapcsolatos teherbeesős kérdés, gondolom el tudod képzelni mi van benne :):) A válaszok haláliak viszont :):):)

Nekem a szexualitás kategória a kedvencem, sírni szoktam a röhögéstől, tényleg néha hihetetlen :D Most is van pár vicces kérdés :D Egyébként teherbeesés kategóriába szoktam írni, ott nem ilyen típusú kérdésekkel találkozol :D

A te kedvenc kérdésedben mi van? :):)

2010. máj. 16. 23:11
 119/217 anonim ***** válasza:
Nem a kérdés, hanem a helyesírás a lényeg... Gondolkoztam rajta, hogy visszaadom a diplomámat...
2010. máj. 16. 23:13
 120/217 A kérdező kommentje:

Ohh vagy úgy :D Az nekem már fel sem tűnik, annyira nem tudnak írni az emberek ezen az oldalon, pedig szerintem az alapműveltség egyik eleme a helyesírás. Akinek nincs hozzá érzéke, annak itt van ez a szép kis piros vonal, ami aláhúzza a helytelenül írt szavakat, de hogy valaki még akkor sem fogja fel, hogy ez nem véletlen és márpedig elcseszte, az a nem mindegy :)

Most jutott eszembe mit nem kérdeztem tőled soha. A keresztneved :) Mindig az első kérdéseim között szerepel, de most valamiért nem jutott eszembe :) Én Anett vagyok :)

2010. máj. 16. 23:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!