Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?
Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.
Írok egyet én is:
Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)
A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.
1. szó.. nem tudja
2.szó... nem tudja
Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?
(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)
Osztálytársam föcin felel a hegységképzödésből. Tanár: akkor mondj egy példát a medencére. Csaj: gellért hegy 😂😂😂😂
Szegényt még mimdig b. szogatják vele XDDD
Az előttem kettővel lévőről eszembe jutott egy:
Mikes Kelemenről tanultunk kilencedikben. A tanár éppen az életrajzáról magyarázott, mikor az egyik osztálytársam közbeszólt.
-Tehát éveket töltött emigránsként, majd 1761-ben meghalt Rodostón.
-Miért, belefulladt?
Azóta őt is piszkálják. :DDD
Na en is irok parat:
Talan 4.be volt amikor nagy "slager"volt a Pamkutya Gangnam style parodia az osztalyban,mindenki kinemszarjazott.Delutan udvaron voltunk amikor megszolal a tanar:Gyerekek mindjart megyunkbe sorakizzatok!
En meg megszolasbol ravagtam ilyen flegmasan hogy ki nem szarja le?
Igy utolag lehet nem vicces de akkor az volt.
Masik:Uszodaba mentunk es tel volt en meg nem vittem sapkat aztan haverjaim azzal szorakoztak hohy folyyamatosan a fejembe huztak a kapucnit en meg mindig levettem.Egyszer amikor megint a fejembe huzta elodritottam magam:A faszomat huszkod mar ezt szart a fejembe!akkor vettem eszre hogy a tanar volt utana eleg ego volt.
Alsoba talan2.ba tarsaszoztunk es ke esett a dobokocka en meg reptebe probaktam elkapni persue nembsikerult
Két szép régi sztori, még az általános iskolából:
Marcika, a maga 150 cm-ével pont befért a tanári asztal alá.Ironikus, hogy a matektanárnő, Ica néni az egy szem fogával egész órán köpködve kérdezősködött, hogy hol van az a hülyegyerek.Mondani sem kell, mindenki röhög.Az óra 40. percében benéz tanárnő a lába alá, és lám, a kis Marcika integet neki.Meglett a bünti is, pedig ő csak a "radírt kereste".
Iskolai ünnepség, a volt osztályom, 8.a is hivatott rá.Én elég sokat beszélek, akkor sem volt másképp.Végig lökdösött valaki.Majd éreztem egy masszírozáshoz fogható érzést.Még nem fordultam meg, és mondom:-Nagyon jó..nagyon jó, csak kicsit lassabban, ha kérhetem.A tesitanárnő masszírozott, mondani sem kell röhögés volt a vége.
maszírozott...?! xd
Egy régebbi eszmbe jutott most.. :)
Töri óra, amire kellet volna mindekinek tankönyvet is vinni... ez nem valósult meg, így két fiú nagyon összebújva nézegetett egyet. Mire a tanárúr egy sejtelmes mosoly kíséretében: -Ti osztoztok? ...Hmm.. Barátság extrákkal!? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!