Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a ciki, hogy 15 évesen még nem volt barátom és sosem csókolóztam?
mint már írtam, 15 vagyok, és múltkor kérdezte barátnőm, hogy -Neked amúgy volt már pasid? mondom még nem. erre úgy nézett rám, mintha kb. bevallottam volna neki, hogy agyonvertem egy tucat szitakötőt egy újszülött pandával, vagy én nem tudom...
de nem csak ő, másoknak is ez a reakciója.
miért ennyire gáz?
"mintha kb. bevallottam volna neki, hogy agyonvertem egy tucat szitakötőt egy újszülött pandával, vagy én nem tudom... "
Nagy arc lehetsz te, basszus :)
Szerintem egyáltalán nem gáz, és sokkal normálisabb ez, mintha ennyi idősen már a fél város átment volna rajta. 17/f
A hasonlat nagyon jó lett :D
Amúgy nem ciki, én se csináltam még. 16/F
Én 16 vagyok, és ugyanúgy vagyok vele mint Te. :) Furán néznek, de nem érdekel. Inkább az érdekel, hogy találjak egy hozzám illő fiút. :)
U.i.: A hasonlat bravúrosra sikeredett. :D
köszönöm a válaszokat
hát igen, a pandás mondat...most büszke vagyok magamra :P
A gyiken kellene csinálni néhány napi kategóriát. Asszem elvinnéd a napi sőőt heti aranyköpésért járó képzeletbeli díjat.
Amúgy egyáltalán nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!