Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/171 anonim válasza:
92%
Elmentünk az osztályjal a strandra és idegesített a tanár okoskodása. Mikor visszamentünk a suliba taliztam a tesómmal és megkérdezte milyen volt én erre: szar volt, Zoli bá egész végig ugatott, és persze , hogy ott megy el mellettem és halotta amit mondta de csak .ézett nagyokat!! Xd Ennek vagy 3 éve :)
2014. nov. 30. 20:25
 62/171 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ez tavaly volt h emelkedett hangulat volt az osztályban (nekem köszönhetően)erre vmi miatt kimentem az osztályból már becsöngetés után és mondjuk egy 10masodperc múlva visszamentem de csak az ajtó elé amin dróthálos üveg volt. Én meg csak ugy vicből elkeztem a farkammal lökdösni erre nagy röhögés bent. De volt egy kis bökkenő:bent volt a tanár
2014. nov. 30. 20:48
 63/171 anonim ***** válasza:
95%

osztálytársam kérdezi a másiktól: Te hogy buktál meg 4-be?

Tanár: Nem volt jó gyurmázásból.

Biosz órán vagyunk. Kérdezi a tanár:Mi kell ahhoz hogy a Balatonban fürödhess?

Oszttárs: Úszógatya!

Farsangon mindenki a színpadot figyeli, nagy csönd, mindjárt kezdődik az előadás... Erre megszólal hangosan osztálytársam a függöny mögött: Ez szexi mi? :D Mindenki szakadt! :)

2014. dec. 6. 00:27
 64/171 anonim ***** válasza:
91%

Szakmai órán osztálytársam eszi a szendvicset a pad alatt, oktató egyből kiszúrta:

- Kenyeres pajtás, jöjjön csak ki felelni!

Angol órán múlt idő tanulása, és az egyik sváb származású gyerek nem volt éppen a helyzet magaslatán angol nyelvből:

Tanár: Tehát a mondatot így kezdjük: I was... (kiejtve: áj vóz)

Srác 1 hadarva: Áj vász... áj vász... őőő áj vász...

Srác 2: Jani cseszd meg, nem német órán vagyunk!

Fizika órán alaposan átnyálazott zsebkendő-mócsingot odavág valaki a táblára, a tanár egy mozdulattal végig maszatolja a szivaccsal az egészet, azt mondja:

- Jé, valaki paintballozik!

Szakmai órán szokásos halk diákalapzaj, susmorgások, röhögcsélések, majd valahonnan hátulról macskanyávogást imitál az egyik osztálytársam.

Szaktanár: Befejezi, különben kivágom!

Osztály: (síri csend)

Én: hátra fordulok, ahonnan a nyávogás hallatszott, magamban szakadok a röhögéstől

A macskanyávogást imitáló srác vöröslő fejjel röhög ő is magában.

2014. dec. 11. 19:11
 65/171 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ez az a "Áj vász" baki nálunk is volt hatodikban :DD egyik gyerek mondja:Áj vász mire a tanár:Vász?Te németül beszélsz?

A másik kedvencem a kiejtés-bakik közül az volt, mikor a birtokos dolgokat tanultuk, amit ugyebár I have-vel (hev) kezdünk.Osztálytársam kb.fél évig I HÉV-nek mondta, mire a tanár:Hév?Az Ráckeve-Vágóhíd :))

2014. dec. 14. 16:50
 66/171 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, egyszer jött hozzánk egy német cserediák, és olyan gyorsan olvasott, hogy nem bírta követni a tanár xDD bár ez még mindig kevésbé volt ciki, mint az, hogy szegény csajnak minden mondatot 3 x kellett elismételnie ovis tempóban, mert a tanár egyszerûen nem értette.
2014. dec. 14. 16:54
 67/171 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is napi szinten vannak...Nekünk egyszer a buszsofőrtől kérdezte az egyik gyerek- Be tetszik rakni a kofferemet? -Rakjam be? Meg azt is mondta, h : Az jó, biliárd van, de golyók nincsenek. Az egyik tanárnő meg- Gyerekek, ha ez is így fűt be, készítsétek a tangákat xd
2014. dec. 24. 09:39
 68/171 anonim ***** válasza:
100%
Elég régen volt, még általánosban. A föci tanárnő kihívott egy réz bőrű csajt felelni. Azt kérte tőle a tanár, hogy mutassa meg a térképen Európát. Fél óráig ott állt, hát én ezt nem látom tanárnő, nem látom. Mondja a tanár, akkor mutasd meg magyarországot. Nem meglepő módon azt sem találta a méteres térképen. Mindenki szakadt már a röhögéstől. És mivel rézbőrű volt, ezért szeretett vissza szólogatni mindenkinek. Kicsit ciki lehetett neki, hogy ennyire buta. Aztán fel volt háborodva, hogy röhögtünk, ezért olyanokat mondott, hogy ne nevessetek már a rák egye meg a pofátokat, ti mocskos g*cik... És még jobban röhögtünk. Már lassan az egész osztályt meg akarta verni. XD Áhh, rohadt nagy volt XD... Ilyenekért megérte suliba járni. :D
2015. jan. 5. 06:41
 69/171 anonim ***** válasza:
100%

Gimnáziumban a fizika tanár(férfi)úgy járta végig a padokat leckeellenőrzés gyanánt, hogy egy méretes baseball ütőt veregetett a tenyerébe és kérdezte, hogy kinek nincs kész a házi.:'D

Soha nem felejtem el :'DD

2015. jan. 5. 14:16
 70/171 anonim ***** válasza:
100%
68-as, ismerõs :DD nálunk is kihívtak egy ilyent csajt, kérte a tanár, hogy mutassa meg Amerikát, erre mutogat Ausztráliára :'D
2015. jan. 5. 22:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!