Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy pl. Magyaro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy pl. Magyarországon az emberek többségének az a véleménye a tangás fürdőruháról hogy közönséges meg ciki, addig Brazíliában meg szinte népviseletnek számít?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 11:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%

Miért, ki szerint ciki és közönséges?

(Legalábbis normális alakon, mert ha valakinek - ne kerülgessük, mondjuk ki - akkor a hátsója, mint Horthy kormányzó úr paripájának, akkor bizony nem biztos hogy okos választás...)

Brazíliában azért nem csak ez van másként, többek között tengerparti ország, más éghajlattal meg más emberekkel.

2013. okt. 6. 11:21
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Afrikában meg ruha nélkül mászkálnak.
2013. okt. 6. 11:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország azért nem Brazília, mások a hagyományok, más a mentalitás. Itthon talán azért ciki, mert már túl sokat megmutat. Az meg nagyon keveseknek áll jól.
2013. okt. 6. 11:26
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
A magyar ember egyik főismérve a negatív tulajdonságok halmazában, hogy irigy és epés :) Ebből indulj ki és megérted. A braziloknak nem, nekik más gyári hibájuk van. Ahogyan tökéletes ember sem létezik, úgy tökéletes nép sem.
2013. okt. 6. 11:54
 5/18 A kérdező kommentje:
oké, de ennek mi köze van az irigységhez? :)
2013. okt. 6. 12:00
 6/18 anonim ***** válasza:
61%

brazilok karneválon pucéran rohangálnak és mindenkivel szexelnek

ez az európai civilizációban nem elfogadott

2013. okt. 6. 12:12
 7/18 kendrazoltan ***** válasza:
84%

Brazília egy szellemileg felszabadult ország, ahol az emberek igen jelentős hányada tele van exhibicionizmussal, így ennek nagy tömegekben hangot is adnak, ott ez normális.

Magyarországon némileg másak a nézetek és a "társadalmi normák", mi a világ jelentős részéhez képest prűdek vagyunk és a lakosság nagy része megbotránkozik a "magamutogatáson", még akkor is, ha belül felégeti a "féltékenység" azokkal szemben, akik szellemileg és természetesen testileg is vannak olyan formában, hogy megengedhessenek maguknak pl strandon egy tangás fürdőruhát...

2013. okt. 6. 12:17
 8/18 anonim ***** válasza:
Annyi köze van szerintem az irigységhez, hogy nyilván nem a férfiak szerint közönséges és ciki. De lehet, hogy rosszul tudom. Bár az igaz, hogy iskolás lány szerintem se hordjon tangát még pl. a strandon (és 120 kilós nő se szerintem, de ez másik kérdés). Nem azért, mert ciki, hanem, mert ribis, amivel nincs is baj, csak az a felnőttek műfaja. Kislányon ez leginkább vicces. Mert normális esetben egy kislány ne szexi akarjon lenni, hanem aranyos egyelőre.
2013. okt. 6. 12:40
 9/18 anonim ***** válasza:
bocs, nem tudtam hogy ciki de köszi hogy szóltál.
2013. okt. 21. 19:42
 10/18 anonim ***** válasza:
35%
azért mert a magyar lányok/nők 90% elhízott, dagat, löttyedt a hátsó része.. és nem áll jól neki
2013. nov. 1. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!