Szerintetek ciki, ha egy Magyarországon élő ember nem volt még Budapesten "turistaként"?
Nem.
Sajna itt élek már pár éve.
Aztán hiába mert így sem láttam igen sok mindent, ami látványosságszámba menne (nekem). Amiket a turistáknak látványosságként mutogatnak meg nem nagy cucc. Kivéve, ha még pl. villamoson sem ültél életedben.
Nem. Valoszinuleg en se voltam meg minden videki helysegben...
Azert egyszer korbe lehet nezni. BKV-ra van mar 24 oras berlet - ne gyujtojeggyel menjen az illeto az draga. Ez a 24 oras anno 1600 korul volt (mig egy jegy ca. 350) es annyiszor mesz arra amerre csak akarsz.
Én nem élek ott de rengeteget voltam, főleg nyáron.Tényleg nem egy Rio, de azért találhatsz egynéhány jó dolgot.A Vidámpark már nagyonnagyonnagyon sajnos bezárt :((((
De a hullámvasút, a lovas körhinta, tehát amik a világörökség részei, azok megmaradnak.A Vidámpark helyén lesz az Állatkert kibővítve, na az sem egy rossz hely, vagy még a Planetárium, vagy a Színház.VAGY most jut eszembe az Aqua World, azt TILOS kihagyni.Szóval Pest nem egy rossz hely, de kétségtelen, hogy nem is a legjobb.Egynek mindenesetre jó lesz. :) ■■■■■■■■■■■■■■
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!