Igaz hogy mikor gyomortukrozest csinalnak az ember bufizik? Mert akiket en ismerek azt mondtak nekik nemvolt semmi. Nekem holnap kell menni de felek mert fiatal a dokim es ciki lenne le bufizni amugy is felvagyok fujodva?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 11:32
1/3 anonim válasza:
Persze, de ebben nincs semmi , ez természetes, levegőt fújnak be, hogy jobban lássák a gyomor nyálkahártya állapotát.
Mikor kihúzzák az eszközt, akkor is "büfizel", meg még napközben többször. Utóhatás
2/3 A kérdező kommentje:
es akkor mirt van mindenki meglepodve ezen akinek mar csinaltak azt mondtak nekik ilyen nemvolt.es ha nemfogok bufizni?annyira ciki
2013. aug. 26. 17:57
3/3 G. Nikoletta válasza:
en nem bufiztem csak bokákoltam végig. hidd el, hogy legkisebb gondod a fiatal orvos lesz. ez persze nem elijesztésképpen írom, elviselheto vizsgálatrol van szo, nem fáj csak kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!