Magyarországon miért ciki a hazafiasság, nacionalizmus?
Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy az ember szereti a hazáját, a kultúráját , nyelvét.
Egyes körökben, viszont ez ciki.
Olvasgattam fórumokat és szörnyű dolgokat tapasztaltam:
"a magyar egy korcs aljanép"
"a magyarok velejéig romlottak"
És ehhez hasonlókat meg rosszabbakat olvastam
Kedvem támadt volna lekeverni nekik egy pofont.
Nem értem, hogy a saját népét, hogy nevezheti valaki így.
A szüleim is hazafiasak , az osztály ahova járok ott is, szinte mindenki hazafias.
Amit írsz az valóban a világ legtermészetesebb dolga. Ugyanakkor ezt rögtön szembeállítod néhány szélsőséges álláspontjával és azt mondod, hogy pofán vernéd őket.
Miért nem tudod a magyarságod megélni anélkül, hogy érdekelne az ilyen emberek mocskolódása?
Mit értünk hazafiasság alatt? Mi számít hazafiasságnak?
Manapság szétnézünk az utcán több táborba tömörülő fiatalságot láthatunk. Nézzünk is szét köztük.
1. "Nagy magyarok" : Utálják a cigányokat, zsidókat és kedvenc jelszavuk a vesszen Trianon. Őket tartják hazafinak azért mert megvernek naponta 2 cigányt és elkiáltják magukat hogy "vesszen Trianon" aztán egy turul tetkót rávésnek a hátukra.
2. Lázadók szövetsége alias "Punkok" : jellemzőjük hogy kannást szürcsölgetve bomlasztják a kisközért rendszerét. Szerintük rendőrállamba élünk. Kedvenc jelszavuk a mocskos rendőrök, bár ha őket verik vagy kirabolják egyből rendőrt hívnak.
Mindkét tábor nagy hazafinak tartja magát és szerintük az ország érdekeit akarják nézni ( ami teljes véletlenségből a vezetőik érdeke is...)
Én azt mondom ne lázadjál, magyarkodjál... menjél tanulni, szerezz egy barátnőt, menj el dolgozni, házasodj meg, legyenek gyerekeid és élj boldogan! Ne a 20. századi eszmerendszerekben keresd a boldogságod!
"Magyarországon miért ciki a hazafiasság, nacionalizmus?"
Talán azért mert nem akarják, hogy olyan idióta Nagy- Mo.-os "ruházatú"
emberkékkel azositsák őket akik a nyílt utcán beitaloznak, "trianonoznak" "karlenditgetnek", közben szétbarmolják a buszvárót, és amikor számonkéred rajtuk akkor magyargyülőletről ajvékolnak, meg "libsiznek"- "komcsiznak" magyarázatul.
Italboltokban az összes lepusztult ember "nagymagyar", akik már konkrét tervekkel állnak elő komplett népcsoportok kipusztitására, a nemzet megmentésére.
Meg elég megnézni egy Jobbik gyűlésen milyen nagynemzeti -hazafi alakok jelennek meg. (Főleg amikor megszólalnak)
-Kisajátitották a nemzeti szimbolumokat is ezek az egyének.
Köszi ebből nem kérünk.
Tanulok eleget, jövőre érettségizek ,már sikerült egy középfokú angol nyelvvizsgát letennem ,idén még akarok egy németet is.
A cigányokat én sem szeretem.
Lakik errefelé pár, de a közelükbe nem mennék, anyám szerint igen vigyázni kell velük mert betegségeket terjesztenek a tisztálkodás hiánya miatt, a másik, hogy bűnözők.
Szerintem senki nem szereti őket.
,,Szerintem senki nem szereti őket."
Netán mind az ötszázezret ismered személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!