Egyes magyarok miért utálják ennyire a franciákat?
Én Jobbikos vagyok , elismerem hogy van a szavazórétegnek egy szűk kisebbsége, akik elvetemültek, és néha szörnyű a viselkedésük.
A franciákkal való ellenszenv szerintem nem helyénvaló.
Tudom , Trianon ,de a mai franciák semmiről nem tehetnek.
Ha a II. VH-t meg is nyerjük , akkor sem kaptunk volna vissza mindent ,hanem etnikai határvonalat kaptunk volna.Hiszen , körbe voltunk véve szövetségesekkel.
A teljes Nagy-Magyarország visszaállítása lehetetlen ,maximum förderalista módszerrel , de ahhoz nincsenek meg a kapcsolataink.
Én ismerek jó néhány franciát , ők is a saját nemzeti radikális pártjukat támogatják , ami nagyon hasonló a Jobbikhoz , viszont ők tapasztaltabbak ,eleve hisz 40 éve létezik az a párt.
Viszont most náluk is olyan erős lett , mint nálunk a Jobbik.
Ők sem tudják kezelni a színes kisebbséget ,nekik is elegük van.
Úgy gondolom hogy most , ebben a helyzetben , Európában nincs helye széthúzásnak és klikkeskedésnek , félre kell tenni a múlt sérelmeit és összefogni hogy egyáltalán legyen jövőnk ,legyen jövője a nemzeteinknek.
Mert , ha így folytatjuk akkor mindenre sötétség borul.
én nem vagyok jobbikos, de a franciák egy terrorista nép, mindig is csak loptak, csaltak, hazudtak, terrorizáltak ezért sikerült felépíteni a középkori majd a gyarmat francia birodalmakat!
gyilkoltak, loptak, csaltak, hazudtak a világ minden táján, majd Magyarországot is megcsonkították és nyomorba döntötték!
Történelmi okok, a magyarok nagy részének valóban nincs semmi közvetlen kapcsolata a franciákkal.
És Magyarország mindig is inkább Németországhoz kötődött (már csak a földrajzi közelség miatt is) és a hivatalos nagy európai egység, francia-német barátság ellenére valójában még most is létezik egy francia-német ellentét.
Bizony , a magyarok mindig a németekkel barátkoznak ,nem is tudom hány évszázada.
Viszont volt francia királyunk is az Anjou házból.
...az ételeik sz-rok.. Na aki ezt írta, annak külön szeretnék gratulálni... Gondolom már sok francia ételt kóstolt. De amit valószínübbnek tartok, hogy leragadt a "csigazabáló" kifejezésen.
Valakit mindig kell utálni. Nem tudsz mutatni olyan országot, népcsoportot, akit ne utálnának valakik, valamiért. Mi magyarok egész sko mindenkit utálunk. Franciák,oroszok,amerikaiak, szlovákok,románok, ukránok, szerbek, zsidók, cigányok, olaszok, kínaiak, arabok, törökök.. kb mindenkit:)
7. Ez Európában általános , sajnos.
Mindenki utálja a szomszédját , de nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!