Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyes magyarok miért utálják...

Egyes magyarok miért utálják ennyire a franciákat?

Figyelt kérdés

Én Jobbikos vagyok , elismerem hogy van a szavazórétegnek egy szűk kisebbsége, akik elvetemültek, és néha szörnyű a viselkedésük.

A franciákkal való ellenszenv szerintem nem helyénvaló.

Tudom , Trianon ,de a mai franciák semmiről nem tehetnek.

Ha a II. VH-t meg is nyerjük , akkor sem kaptunk volna vissza mindent ,hanem etnikai határvonalat kaptunk volna.Hiszen , körbe voltunk véve szövetségesekkel.

A teljes Nagy-Magyarország visszaállítása lehetetlen ,maximum förderalista módszerrel , de ahhoz nincsenek meg a kapcsolataink.

Én ismerek jó néhány franciát , ők is a saját nemzeti radikális pártjukat támogatják , ami nagyon hasonló a Jobbikhoz , viszont ők tapasztaltabbak ,eleve hisz 40 éve létezik az a párt.

Viszont most náluk is olyan erős lett , mint nálunk a Jobbik.

Ők sem tudják kezelni a színes kisebbséget ,nekik is elegük van.

Úgy gondolom hogy most , ebben a helyzetben , Európában nincs helye széthúzásnak és klikkeskedésnek , félre kell tenni a múlt sérelmeit és összefogni hogy egyáltalán legyen jövőnk ,legyen jövője a nemzeteinknek.

Mert , ha így folytatjuk akkor mindenre sötétség borul.

2013. márc. 28. 22:20
1 2 3 4
 31/39 rostas martin ***** válasza:
0%
allampolgar vagyok segg titan
2013. ápr. 22. 19:13
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha Franciaországban laksz, akkor jó. Inkább ott, mint itt. Francia cigány..te jó ég :D
2013. ápr. 22. 19:29
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

"a magyarok depresziosak butak rasszistak.es a multban elnek.bumbinak igaza van"

Akkor ott írogasd a hülyeségeidet az 1-es alá helyesírásoddal! Vgy nem is tudsz franciául, és csak "menekült" vagy? :)

2013. ápr. 22. 22:47
 34/39 anonim ***** válasza:
70%
rostas martin egy magyargyűlölő liberálbolsevik!
2013. ápr. 22. 22:49
 35/39 anonim ***** válasza:
Mert buták és csak sztereotípiákban tudnak gondolkodni. Édesanyám német, és bármikor szóba jött, mindig egyből azt kérdezték, hogy akkor vajon náci e..
2013. máj. 7. 16:26
 36/39 anonim ***** válasza:
53%
És ezt az édesanyádtól szerinted kik kérdezik? A liberálisok, akiknek valóban mindent német náci, vagy mondjuk a nemzeti radikálisok, akik szerint meg ez hülyeség?
2013. máj. 7. 16:29
 37/39 anonim ***** válasza:
21%
Franciaországot nem nagyon kedvelem! Egy időben mikor Napoleon vezette a népet! Akkor szerintem nagyon jó ország volt! De az előtt meg után utálatos!
2013. okt. 28. 22:32
 38/39 anonim ***** válasza:
Napóleon eredetileg megszabaditott volna minket a labancoktól és horvátország kivételével az egész Nagy-Magyarország szabad let volna és nem ám úgy hogy, valamelyik testvérét vagy marsalját ültette volna a trónra hanem az Eszterházyakat javasolta királyi dinasztiának. Csak annyi volt a gond hogy, a kiáltványról a Magyarok soha nem tudtak mert akkor a nép nagy része analfabéta volt és akik tudtak olvasni azok a nemesek voltak akik jó szokásukhoz hiven tojtak arra hogy, mi lessz a népnek a legjobb és Győrben nekimentek a Grand Armeé-nak . A német kötődésről meg cask annyit hogy, vértesnél nem igen volt jele kötődésnek. A történelem mindig változtat bizonyos állapotokon. A csetnikeket is utálják a Magyarok mégis dicsőitik őket amikor belgrádban szétverik a homoszexuális felvonulást.
2013. dec. 30. 02:33
 39/39 anonim ***** válasza:
Én sváb,vagyis német származású magyar vagyok,és mit olyan duplán is utálom a francisokat:xd és evvel az egész család így van nálunk legalább is.
2014. máj. 16. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!