Egyes magyarok miért utálják ennyire a franciákat?
Én Jobbikos vagyok , elismerem hogy van a szavazórétegnek egy szűk kisebbsége, akik elvetemültek, és néha szörnyű a viselkedésük.
A franciákkal való ellenszenv szerintem nem helyénvaló.
Tudom , Trianon ,de a mai franciák semmiről nem tehetnek.
Ha a II. VH-t meg is nyerjük , akkor sem kaptunk volna vissza mindent ,hanem etnikai határvonalat kaptunk volna.Hiszen , körbe voltunk véve szövetségesekkel.
A teljes Nagy-Magyarország visszaállítása lehetetlen ,maximum förderalista módszerrel , de ahhoz nincsenek meg a kapcsolataink.
Én ismerek jó néhány franciát , ők is a saját nemzeti radikális pártjukat támogatják , ami nagyon hasonló a Jobbikhoz , viszont ők tapasztaltabbak ,eleve hisz 40 éve létezik az a párt.
Viszont most náluk is olyan erős lett , mint nálunk a Jobbik.
Ők sem tudják kezelni a színes kisebbséget ,nekik is elegük van.
Úgy gondolom hogy most , ebben a helyzetben , Európában nincs helye széthúzásnak és klikkeskedésnek , félre kell tenni a múlt sérelmeit és összefogni hogy egyáltalán legyen jövőnk ,legyen jövője a nemzeteinknek.
Mert , ha így folytatjuk akkor mindenre sötétség borul.
"a magyarok depresziosak butak rasszistak.es a multban elnek.bumbinak igaza van"
Akkor ott írogasd a hülyeségeidet az 1-es alá helyesírásoddal! Vgy nem is tudsz franciául, és csak "menekült" vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!