Egyes magyarok miért utálják ennyire a franciákat?
Én Jobbikos vagyok , elismerem hogy van a szavazórétegnek egy szűk kisebbsége, akik elvetemültek, és néha szörnyű a viselkedésük.
A franciákkal való ellenszenv szerintem nem helyénvaló.
Tudom , Trianon ,de a mai franciák semmiről nem tehetnek.
Ha a II. VH-t meg is nyerjük , akkor sem kaptunk volna vissza mindent ,hanem etnikai határvonalat kaptunk volna.Hiszen , körbe voltunk véve szövetségesekkel.
A teljes Nagy-Magyarország visszaállítása lehetetlen ,maximum förderalista módszerrel , de ahhoz nincsenek meg a kapcsolataink.
Én ismerek jó néhány franciát , ők is a saját nemzeti radikális pártjukat támogatják , ami nagyon hasonló a Jobbikhoz , viszont ők tapasztaltabbak ,eleve hisz 40 éve létezik az a párt.
Viszont most náluk is olyan erős lett , mint nálunk a Jobbik.
Ők sem tudják kezelni a színes kisebbséget ,nekik is elegük van.
Úgy gondolom hogy most , ebben a helyzetben , Európában nincs helye széthúzásnak és klikkeskedésnek , félre kell tenni a múlt sérelmeit és összefogni hogy egyáltalán legyen jövőnk ,legyen jövője a nemzeteinknek.
Mert , ha így folytatjuk akkor mindenre sötétség borul.
Így van, az előttem szólóval egyetértek. Fennhordják az orrukat, rendkívül büszkék de hogy mire? Egy vh.-t sem tudtak megnyerni, ha nincs az USA, Hitler azt csinál velük, amit csak akar. Mégis nekik volt a legnagyobb belepofázásuk a Trianoni diktátumba. Hogy milyen jogon? Arra a mai napig nem jöttem rá, szerintem kb közük nem lett volna hozzá, na mindegy.
És ugyebár Párizs, hogy jaj a kultúra meg szépség. Hát ja, nagyon. Ma már lassan úgy néz ki, mint London, egy lehányt város, tele szeméttel, négerekkel, arabokkal, mindenféle bevándorlóval.
"Ma már lassan úgy néz ki, mint London, egy lehányt város, tele szeméttel, négerekkel, arabokkal, mindenféle bevándorlóval."
Jártam Londonban. Ott tényleg sokat szemetelnek, de még a buszon is. Csak úgy szállnak az újságpapírok szerteszét!
Ami a franciákat illeti: én nem utálom őket sem történelmi okok miatt, sem a természetük miatt. Eléggé sznobok, önteltek, ahogy hallottam másoktól. És sajnos büdösek is, mert nem mosakodnak rendszeresen. Unokanővérem járt Párizsban. Nem tetszett neki annyira, mert nem volt elég nagy a tisztaság. Voltak olyan helybéliek, akik még az általános iskolás szintjét sem érték el, mert nem tudták, hogy mi Mo. fővárosa, hogyhogy van mobiltelefonunk. Voltak, akik azt hitték, hogy az orosz a második anyanyelvünk.
De azért akadtak rendesek is. :)
Azt is hozzáteszem, hogy a franciák sokkal kreatívabbak az amerikaiaknál. Az animációjuk, a fantáziájuk... imádom!
"Mi magyarok egész sko mindenkit utálunk. Franciák,oroszok,amerikaiak, szlovákok,románok, ukránok, szerbek, zsidók, cigányok, olaszok, kínaiak, arabok, törökök.. kb mindenkit:)"
Jó, neked bumbi mindig a rasszizmussal van bajod, akármilyen téma van, mindig van energiád szidni a magyarokat a "rasszizmus" miatt.
"A francia nagyon büszke nép, és nem egykönnyen bocsátják meg a német megszállást."
Itt a válasz. Mi sem könnyen bocsájtjuk meg nekik Trianont.
Bumbi agymosott.
A franciák egy hazug nép, mindig is azok voltak. Ami meg a sovinizmust illeti, hová lettek a mai Franciaország történelmi nemzetei? Nyomuk sem maradt. Ja, igaz nekik nem volt szent István királyuk akinek intelmei voltak és abban az, milyen jó és életképes a soknyelvű ország. Látjuk.
Az a francia-német megbékélés pedig propaganda. Nézd meg a helyszínen.
a franciákat többek között ezért is utáljuk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!