Egyes magyarok miért utálják ennyire a franciákat?
Én Jobbikos vagyok , elismerem hogy van a szavazórétegnek egy szűk kisebbsége, akik elvetemültek, és néha szörnyű a viselkedésük.
A franciákkal való ellenszenv szerintem nem helyénvaló.
Tudom , Trianon ,de a mai franciák semmiről nem tehetnek.
Ha a II. VH-t meg is nyerjük , akkor sem kaptunk volna vissza mindent ,hanem etnikai határvonalat kaptunk volna.Hiszen , körbe voltunk véve szövetségesekkel.
A teljes Nagy-Magyarország visszaállítása lehetetlen ,maximum förderalista módszerrel , de ahhoz nincsenek meg a kapcsolataink.
Én ismerek jó néhány franciát , ők is a saját nemzeti radikális pártjukat támogatják , ami nagyon hasonló a Jobbikhoz , viszont ők tapasztaltabbak ,eleve hisz 40 éve létezik az a párt.
Viszont most náluk is olyan erős lett , mint nálunk a Jobbik.
Ők sem tudják kezelni a színes kisebbséget ,nekik is elegük van.
Úgy gondolom hogy most , ebben a helyzetben , Európában nincs helye széthúzásnak és klikkeskedésnek , félre kell tenni a múlt sérelmeit és összefogni hogy egyáltalán legyen jövőnk ,legyen jövője a nemzeteinknek.
Mert , ha így folytatjuk akkor mindenre sötétség borul.
Trianon miatt
meg Európa egyik legliberálisabb állama,így sok emberben ellenszenvet kelthet
hahaha, én itt élek és ez az ország messze nem Európa egyik legliberálisabb állama!! loool. még a feltételezés is nevetséges. tudod mikor vezették be Dániában a meleg házasságot '89-ben!! Franciaországban, aki nem politikus családba vagy milliárdosba születik nincs is esélye politikusnak lenni! Csak az járhat jó iskolába, aki megengedheti, aki jó családból jön, mert annyira drága a felsőoktatás. A liberalizmusnak nem ezek az ismérvei.
Am meg Trianont hagyjuk már. Mi köze a mai franciáknak ahhoz, hogy mi volt 1920-ban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!