Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon miért ciki a...

Magyarországon miért ciki a hazafiasság, nacionalizmus?

Figyelt kérdés

Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy az ember szereti a hazáját, a kultúráját , nyelvét.

Egyes körökben, viszont ez ciki.

Olvasgattam fórumokat és szörnyű dolgokat tapasztaltam:

"a magyar egy korcs aljanép"

"a magyarok velejéig romlottak"

És ehhez hasonlókat meg rosszabbakat olvastam

Kedvem támadt volna lekeverni nekik egy pofont.

Nem értem, hogy a saját népét, hogy nevezheti valaki így.

A szüleim is hazafiasak , az osztály ahova járok ott is, szinte mindenki hazafias.

2013. júl. 20. 11:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem ciki a hazafiasság. A probléma ott kezdődik, hogy olyan csoportok sajátítják ki a hazafiasságot, akik önmaguk cikik hazafiassággal vagy anélkül.
2013. júl. 20. 11:57
 12/38 anonim ***** válasza:
78%

1. nem személyeskedni akartam ,ez mindenkinek szólt.

2. NEM minden cigányi lyen, nálunk lakik 2 diplomás is és a szomszédja egy IGAZ magyar akinek a lakása egy szeméttelephez hasonlít.

A "magyarok"-nál is ugyanúgy vannak idióták.

2013. júl. 20. 11:57
 13/38 tetro ***** válasza:
45%

"Lakik errefelé pár, de a közelükbe nem mennék, anyám szerint igen vigyázni kell velük mert betegségeket terjesztenek a tisztálkodás hiánya miatt, a másik, hogy bűnözők. "

A betegségek terjesztése, egy tipikus kirekesztő rasszista szöveg, ami mindenhol valami felsőbbrendűségre utal. Megfigyelhető, hogy ugyanezt a retorikát használták az indiánok, az afrikaiak, de a tutsik ellen is. A tisztálkodás hiánya nem etnikum, hanem szegénység kérdése. Folyóvíz nélkül pl nehéz mosdani naponta. A bűnözés duma meg sajnos idiotizmus. Ha egy millió roma mind bűnöző lenne, akkor tudjátok mi lenne itt? Ennek ellenére az országban a gyilkosságok száma teljesen átlagos, és a többségét ismerősök-családtagok követik el...

De valójában lényegtelen is, hazaszeretetről kezdtünk beszélni, és már cigányozunk. A kérdésedre ez a válasz...

2013. júl. 20. 12:00
 14/38 anonim ***** válasza:
70%

Látod kérdező ez itt a baj! Nálad a hazafiság egyenlő a kisebbség(ek) iránti komplett, és feltétlen gyülőlettel.

Egyszóval kirekesztőleg használod a hazafiság fogalmát.

A magyar történelemről, kutúráról, hagyományokról egy szót sem írsz, csak egyből indul a c.gányozás.

Talán ez is lehet a magyarázata, hogy magyarok milliói határolódnak el ettől a fajta hazafiaskodástól-"nagymagyarkodástól"!

2013. júl. 20. 12:00
 15/38 anonim ***** válasza:
85%

Nagy mondjuk a magyar-ról mint népről annyit hogy:

Mikor megalapult hazánk, istván király német lovagokkal folytota el a lázadást = németek betelepültek hazánkba.

Tatárjárás után szintén Sváb lakosokkal növelték a magyar lakosságot és a jobbágyság számát.

150 éves török megszállás alatt a török vér keveredett a magyarral.

Alföndön számos szerb, román, horváth ember telepedett le és később beolvadt a magyarságba.

Kérdés, hol itt a magyar vér?

2013. júl. 20. 12:06
 16/38 anonim ***** válasza:
6%

# 13:

"Ennek ellenére az országban a gyilkosságok száma teljesen átlagos, és a többségét ismerősök-családtagok követik el..."

A halált okozó testi sértésekről ugyanakkor sosem hallunk pontos kimutatást. Merthogy a legtöbb az áldozat halálával végződő csoportos rablást, verést ebbe a kategóriába sorolják.

2013. júl. 20. 12:07
 17/38 tetro ***** válasza:
50%

12.07

itt a feladat. keresd ki a statisztikát. aztán lehet beszélgetni arról a hatalmas bűnözési hullámról. :)

2013. júl. 20. 12:10
 18/38 A kérdező kommentje:

A cigányokat egyszerűen nem tudom szeretni.

Ebben a városban sok a baj velük.

Nem vagyok az a fekete ruhás , nagy-Magyarországos pólós , hangos ,italos fajta.

Divatosan öltözködöm és csak bulikor iszom illetve cigizek.

Mondhatnia átlagos vagyok.

2013. júl. 20. 12:10
 19/38 A kérdező kommentje:
Nem abból áll nálam a hazafisaság, hogy utálom a cigányokat ,ez csak mellékes dolog.
2013. júl. 20. 12:12
 20/38 A kérdező kommentje:

Fontos számomra magyar kultúra ,történelem.

Ahogy írtam, hogy utálom a cigányokat az mellékes.

2013. júl. 20. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!