Magyarországon miért ciki a hazafiasság, nacionalizmus?
Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy az ember szereti a hazáját, a kultúráját , nyelvét.
Egyes körökben, viszont ez ciki.
Olvasgattam fórumokat és szörnyű dolgokat tapasztaltam:
"a magyar egy korcs aljanép"
"a magyarok velejéig romlottak"
És ehhez hasonlókat meg rosszabbakat olvastam
Kedvem támadt volna lekeverni nekik egy pofont.
Nem értem, hogy a saját népét, hogy nevezheti valaki így.
A szüleim is hazafiasak , az osztály ahova járok ott is, szinte mindenki hazafias.
1. nem személyeskedni akartam ,ez mindenkinek szólt.
2. NEM minden cigányi lyen, nálunk lakik 2 diplomás is és a szomszédja egy IGAZ magyar akinek a lakása egy szeméttelephez hasonlít.
A "magyarok"-nál is ugyanúgy vannak idióták.
"Lakik errefelé pár, de a közelükbe nem mennék, anyám szerint igen vigyázni kell velük mert betegségeket terjesztenek a tisztálkodás hiánya miatt, a másik, hogy bűnözők. "
A betegségek terjesztése, egy tipikus kirekesztő rasszista szöveg, ami mindenhol valami felsőbbrendűségre utal. Megfigyelhető, hogy ugyanezt a retorikát használták az indiánok, az afrikaiak, de a tutsik ellen is. A tisztálkodás hiánya nem etnikum, hanem szegénység kérdése. Folyóvíz nélkül pl nehéz mosdani naponta. A bűnözés duma meg sajnos idiotizmus. Ha egy millió roma mind bűnöző lenne, akkor tudjátok mi lenne itt? Ennek ellenére az országban a gyilkosságok száma teljesen átlagos, és a többségét ismerősök-családtagok követik el...
De valójában lényegtelen is, hazaszeretetről kezdtünk beszélni, és már cigányozunk. A kérdésedre ez a válasz...
Látod kérdező ez itt a baj! Nálad a hazafiság egyenlő a kisebbség(ek) iránti komplett, és feltétlen gyülőlettel.
Egyszóval kirekesztőleg használod a hazafiság fogalmát.
A magyar történelemről, kutúráról, hagyományokról egy szót sem írsz, csak egyből indul a c.gányozás.
Talán ez is lehet a magyarázata, hogy magyarok milliói határolódnak el ettől a fajta hazafiaskodástól-"nagymagyarkodástól"!
Nagy mondjuk a magyar-ról mint népről annyit hogy:
Mikor megalapult hazánk, istván király német lovagokkal folytota el a lázadást = németek betelepültek hazánkba.
Tatárjárás után szintén Sváb lakosokkal növelték a magyar lakosságot és a jobbágyság számát.
150 éves török megszállás alatt a török vér keveredett a magyarral.
Alföndön számos szerb, román, horváth ember telepedett le és később beolvadt a magyarságba.
Kérdés, hol itt a magyar vér?
# 13:
"Ennek ellenére az országban a gyilkosságok száma teljesen átlagos, és a többségét ismerősök-családtagok követik el..."
A halált okozó testi sértésekről ugyanakkor sosem hallunk pontos kimutatást. Merthogy a legtöbb az áldozat halálával végződő csoportos rablást, verést ebbe a kategóriába sorolják.
12.07
itt a feladat. keresd ki a statisztikát. aztán lehet beszélgetni arról a hatalmas bűnözési hullámról. :)
A cigányokat egyszerűen nem tudom szeretni.
Ebben a városban sok a baj velük.
Nem vagyok az a fekete ruhás , nagy-Magyarországos pólós , hangos ,italos fajta.
Divatosan öltözködöm és csak bulikor iszom illetve cigizek.
Mondhatnia átlagos vagyok.
Fontos számomra magyar kultúra ,történelem.
Ahogy írtam, hogy utálom a cigányokat az mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!