Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?
Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.
Írok egyet én is:
Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)
A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.
1. szó.. nem tudja
2.szó... nem tudja
Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?
(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)
3-as vagyok
ma irodalom órána tanár felolvasta a fogalmazásokat amiket a rómeó és júliáról írtunk, és az egyik osztálytársam az írta,h az tybaltot az örögről "szimbolizálta meg", és a tanár nem tudta rendesen elolvasni, mindenki nvetett, és az egyik gyerek elkezdet dumálni mire a tanár azt mondta: e beszélj szilárd mert megszimbolizállak!
Zenén trubadúr éneket kellett csinálni a fiúknak a lányok segítségével. Nos az osztály gyökere, mert hát ki más, készült el leghamarabb. Na mi lett a vers:
Sej haj Rozika
Elviszlek a moziba
Beülünk a taxiba
Jön velünk a Lacika.
Na a nagy röhögésnek neki. A tanár meg értelmetlenül néz, majd mire eljut az agyáig elkezd ő is röhögni. Nem kapott érte semmit. Magyaron ugyan úgy a trubadúr volt a téma, és könyörögtünk már majdnem a Dávidnak, hogy mondja már el, aztán mivel elmondta kapott egy piros pontot életében először és szerintem utoljára, főleg magyarból.
Aztán még negyedikbe osztálykiránduláson volt az, hogy ez első éjszaka átjöttek hozzánk pizsipartira a szomszédban lévő fiúk, és az egyiket rálökték a barátnőmre aki épp az ágyában feküdt. A tanár pont akkor nyitott be zseblámpával, és hát kiscirkuszt lenyomott a szobában, majd visszahajtotta őket a saját szobájukba.
osztálytársamat magyartanár kihívja felelni: - na zsolti, mutass valami nagyon jót!
gyerek elkezd vetkőzni, véletlenül lejön a pólója is
tanár: nem épp erre gondoltam, de nem rossz :D
ez még nagyon, nagyon, nagyon régen történt.
rajtakaptunk 2 csaj osztálytársunkat miközben az udvaron a focipálya mellett ujjazzák egymást!!!
na...1 kicsit fura volt!!!
Nálunk földrajz óra végén a tanár beszélni akart az egyik csajjal. Azt mondja neki Vera várj meg a szertárban. :D
Mindenki nevetett.
Vagy egy másik pont ma volt. Biológia. Az egyik gyereknek kiesett a szemüvegéből a lencse. Erre a tanár, elkezdi mondani neki , hogy jajj én is tudom milyen sz@r ha nincs meg a szemüveged, mert , hogy neki is 7-es a szeme. Elkezdi kérdezni az egyik gyerek, hogy tanárúr ez igaz? magának tényleg 7 dioptriás a szeme? Erre elkezdi a tanár, hogy igen. Mindenki elkezd faggatózni, hogy akkor menyire lát jól ha nincs rajta a szemüvege? meg, hogy ellát-e az uccsó padig. Erre elkezdi a tanár, hogy persze persze ellátok. És itt jön amin mindenki szakadt: Aszongya: Csak akkor látok sz@rul, ha nincs bennem semmi cucc. Persze mindenki úgy értette , hogy Cucc, és nem hogy kontaktlencse.
Egyszer az egyik csaj felelt földrajz órán. Volt egy nagy térkép felakasztva a táblára, azon kellett volna valamit megtalálnia, de nem sikerült, és ezt közölte is a tanárral.
-Nem találom...
-Pedig én már látom. Messzebbről nézd.
-Hú, akkor már nagyon nagy lehet...
-Hát köszönöm. Mindig is tudtam, hogy számíthatok rád! :)
Tanárnő: - Igen... ti nem tudtátok, hogy a felvételin a terhesség is pluszpont?
- Osztálytárs: Na lányok, ki akar pluszpontot? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!