Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány vagyok, szerelmes lettem egy 18-19 éves fiúba. Ez most ciki?
Ő idősebbnek néz ki a koránál, első látásra azt hittem van legalább annyi, mint én. Ráadásul mentalitásilag is teljesen rendben van, érett, kedves és... ahh.
Mintha nem is tizenéves lenne... ő is nagyon szimpatizál felém, mindig mosolyog rám.
miért lenne ez most "ciki" ?
nem, nem az.
Nem, nem ciki.
Miért kell naponta ennyi buta kérdést kiírni, hogy ciki vagy nem ciki, hogy gáz vagy nem gáz.
Az a ciki, hogy te is beáltál a sorba a sok buta kérdezőhöz.
ne tessek mar mindenkit oltani. elvileg azert van ez az oldal, hogy ha valakinek problemaja van, megoldast talaljon ra. meg ha naponta tobbszor ki is irjak a kerdest, miert faj az nektek? nem kell elolvasni es valaszolni ra. ennyi :)
kerdezo, valaki mar irta, hogy ne foglalkozz azzal, hogy masok mit mondanak. igazat adok ennek a valaszolonak. ha en szeretek valakit, vagy valamirol velemenyem van, akkor amellett kiallok. meghallgatom masok velemenyet, de nem hagyom hogy befolyasoljanak.
csinald azt, amit helyesnek gondolsz. ha tetszik a srac es o is viszonozza, akkor kezdjetek egymassal valamit.
aztan meglatjatok, mi lesz belole. hagyjatok figyelmen kivul masok velemenyet, mert itt a ti eletetekrol van szo, nem masokerol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!