Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ciki ha még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha még nem volt barátom 16 évesen?

Figyelt kérdés
A barátnőim vidáman beszélnek a barátjukról,14 évesek. Én meg nemsokára 17 leszek,de még nem volt barátom. Az ciki ha ennyi idősen még nem volt barátom? Ennek mi lehet az oka? Az ismerőseim mind azt mondják hogy szép vagyok. De én ezzel nem értek teljesen egyett. Akár ez is lehet befolyásoló tényező?
2013. okt. 4. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

NAGYON CIKI!

Mikor unjátok már meg az ilyen kérdéseket?

Van a gyakorikerdesek.hu-nak kereső funkciója is!

2013. okt. 4. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Speciel nekem sem volt még barátnőm 16/F
2013. okt. 4. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A 14 éves barátnőidnek szénceruza való a kezükbe még maximum, nem húsceruza. Szerintem ők a gázok, nem te.
2013. okt. 4. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

talán kicsit lentebb kéne helyezned a mércét, szerintem az a gond...és a közeledőket nem elhajtani!

vagy eddig még soha az életben nem próbáltak meg még felszedni?

amúgy NEM GÁZ. 100 miatyánkat elmondanák ha ilyen lánnyal találkoznék.

2013. okt. 4. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ciki, ha annak érzed. A húgom nem érzi cikinek, pedig ő már 20 éves.

...

2013. okt. 4. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki. Több oka is lehet, akár az is amit írtál a kérdésben. De ne félj, még fiatal vagy, semmivel nem vagy elkésve.

27/f

2013. okt. 4. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Hidd el lesz még bőven időd megélni mindent.

És legalább nem fogsz kiégni 25 éves korodra.

Ezt valaki még fogja értékelni benned és hálás lesz érte.

Bárcsak ilyen lányt találtam volna én is...

34/f

2013. okt. 4. 17:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a rendes,bíztató válaszokat:)

#4 nem tudom,hogy közeledtek-e felém,mivel nem tudom hogy egy fiú mégis hogyan mutatja ki hogyha bejövök neki.nincs ilyenben tapasztalatom

2013. okt. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!