Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/171 anonim ***** válasza:
100%

Bioszora: az egyik osztalytarsam kinyujtotta elre a labar es a biosztanar aki az igazgato majdnem dobott es hasast de a pad megfogta xd.

Matek: felveteli elokeszito:

Az 3 fiu osztalytarsam es a tanarno arrol keztek el beszelgetni hogy ki miben alszik xd

Fiu: en nyaron csak bokszerban alszom olyan rohadt meleg van

Tanar: en meg pizsomaban

Fiu: de ur isten ki alszik mar nyaron pizsomaban :o xd

Tanar: na jo nem pizsoma hanem polo meg nadrag

Fiu: es telen mibe alszik?

Tanar: telen meg pizsomaban de gondolom mindenki...

Fiu: en nem! Bokszerben de vastag paplannal

Tanar: de nincs ugy hideg?

Fiu: akkor kitakarozom

Fiu2: azt ha nyaron van meleged?

Tanar: akkor gondolom nem meztelenul alszol?

Fiu: hat tanarno... sose lehet tudni... xd es kb egesz matejon ez ment es kozben a fel osztaly meg rohogott

Szinte minden oran el szoktak jatszani hogy mit csinalsz ott a pad alatt? Xd

Kemia ora:

Tanar: akkor ket anyag egyesulbamibol lesz egy uj...

Osztaly: omm huu...

Tanar: neem az egyesules nem kozosules...

Osztaly : xdxdxd omm rendben tanarno. Xdxd

Matek:

Tanar: szerkessz szabalyos haromszoget

Par gyerek kiviszi a fuzetet megmutatni a tanarnonek:

Tanar: nem Bitond, a tied meg nem eleg nagy!

Osztaly : xdxdxd nahat bontond!! Xdxdxdxd

Tanar: na jolvan mar! De kozben o is rohog xdxd

2014. szept. 18. 21:07
 52/171 A kérdező kommentje:

Ez a "písz" .... XD fergeteges

Jó kis sztorik :)

Itt egy másik:Térkép kivetítve, tanárúr kérdezi: ez az "Xy" ország, nagy volt vagy kicsi?

Osztály: Nagy,nagy .. nem kicsi, kicsi, ez nagy, kicsi, nem ez nagy, kicsi,nagy,kicsi!!!

Mire az egyik lány: Pont jó!

2014. okt. 4. 12:36
 53/171 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőmmel lökdösődtünk egymást idegesítettük erre a tanár:

-lányok ne sz***ljetek ott hátul, vagy ez még csak az előjáték??

Töri óra volt éppen valami nagy kérdést vitattunk meg erre osztálytársam felüvölt:

-nem, még nem mehet el!!...

Elültettek magyar órán és egy fiú mellé ültettek akivel végig piszkáltuk egymást, és egész órán zaj volt ezért nem zavartattam magam és üvöltöttem egyet:

-a k*rv* anyádat!!

erre azt veszem észre hogy halálos csönd és a tanár csak néz...aztán röhögni kezd :D 17L

2014. okt. 18. 21:43
 54/171 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk egy jópár volt :DD

Technika órán az egyik fiú nagyban Flappy birdözött a pad alatt, mire a tanár:Ne játssz a micsodáddal! (A telefonra értette, de persze mindenki szakadt)

Matekóra:2-en a hátsó padban dumálnak a Battlefield 4-rõl, de ránézésre úgy tûnt, mintha mindketten aludnának.Tanár:Fent vagy XY?XY pedig nagy büszkén:Igen, mindennap ráhajtok valakire! 2 mp döbbent csönd és az osztály szakadni kezd, tanár pedig áll lefagyva.XY pedig nem értette, miért röhögnek rajta, mert õ szentül hitte, hogy a tanár a játékról kérdezte :))

Éneken történt:osztály leghülyébbje megy ki felelni Beethoven életébõl, persze nem tud semmit, de jön a hátsó padból a segítség.

Tanár (már kicsit idegesen persze):Mondj egy Beethoven-mûvet!

*srác áll mint a kuka, mire a hátsó pad:Apassionata*

A gyerek pedig nagy nehezen benyögi:Apaszonáta...

Másik:Október 23-át ünnepeltük, ünneplõben kellett jönni.Magyartanárunk igen-igen "merész ruhában jött, full kivágott felsõ, szinte combközépig sem érõ szoknya és egy kb.15 cm magas tûsarkú.Viszont ez a tanár nagyon magas nõ egyébként is, kb.190 centi ha nem több és nagyban sietett be a terembe, amikor is szegény lefejelte az ajtó tetejét :'D egész osztály szakadt, páran odamentek hozzá, hogy jól van-e, õ meg égett mint a rongy.De úgy hallottam, hogy a nap további részében is meggyûlt a baja a magassarkúval, ugyanis másik osztályból egy csaj mesélte, hogy látta õt elesni a folyosón.Hát kicsit sem lehetett ciki neki...

2014. okt. 22. 18:32
 55/171 anonim válasza:
90%

Egyik órán müszaki óránk volt.(Férfi)

Tanár mondja:Nem szeretem,ha valaki más származására negativ megnyilvánulást tesz. (rasszismus magyarul)

Tanár mondja: Én cigány,zsidó,kínai,magyar,olasz stb nemzetiségű vagyok,szóval,ha valaki rasszista megjegyzést tesz akkor engem bánt és annak következménye lesz.

Egyik gyerek mondja: És melegekről mit gondol?

Tanár mondja: Megtartom a bizonyos 3méter távolságot.

Egyik gyerek bekiabál : Tagadja,hogy meleg akkor?

Tanár mondja : Nem-Nem tagadom.

Mindenki szagad a nevetéstől a tanár full bevörösödöt és mentegetőzni kezdett! Sirás volt.

2014. okt. 23. 14:55
 56/171 anonim válasza:
100%

ez meg tavaly tortent:

matekon dumal valamit a tanar es mondja az osztaly nagymenoje:Tanba megismetelni Jorden nem halotta.Tanar:ki az a Jorden??gyerek: a legjobb baratom a taskam kozbe rohog tanar:te ilyenkor beteg vagy??? gyerek:igen XD mindenki szakadt

2014. nov. 4. 23:18
 57/171 anonim ***** válasza:
88%

tanár törli le a táblát, fenn volt a matekfeladat

mondja egy lány: ne tessék behajtani a táblát, nem látjuk a feladatokat

tanár: eléggé sokat kell még fejlődnie a kisasszonynak, ha nem tudja elolvasni a táblát, ha az be van hajtva.

barátnőm: eléggé sokat kell még fejlődnie, ha nem tudja kihajtva törölni a tábla belső részét:D

elültette mellőlem, úgy hogy így ültünk: bnőm, egy srác, én. végig utánoztuk a srácot az első padban, ott maradtunk szünetben takarítanixd

2014. nov. 11. 13:19
 58/171 anonim válasza:
96%

Haverom beszólt angol órán:

- korog a gyomrom

Erre a tanár:

- nekem meg már a fejem (nem bírt velünk órán)

Haverom válasza:

- Jó de nekem azért mert üres. xdd

Ez pont ma történt meg xddd

2014. nov. 11. 15:26
 59/171 anonim ***** válasza:
95%

Általánostól gimnáziumig szeretném megosztani azt a néhány életképet :D.

( ének óra): /Tanárnő/ - Mondjatok reneszánsz alkotókat!

/ valaki/ - Raffaello Santi

/ padtárs elgondolkodó intellektuell látszatát keltően/ - Ferrero Roché :D

Egyszer ál emailcímen küldtem érdekes tartalmú üzeneteket az egyik osztálybeli barátnőmnek, egy osztálytárs fiú nevét használva :D ( pl. Uborka arcú, micsoda fejű rózsaszál, melltartó fej..stb), pont infó órán ezeket megmutatta a Tanárnőnek, erre az oda hívta a fiút:

T: - Kisfiam micsoda dolgokat írsz egy kiskánynak?! Hogy írhatsz ilyen erkölcsű dolgokat szegény Annának? Micsoda dolog ez?! Stb.. ( de ilyen sipító hangja volt a néninek, ha valaki leesett a székről , lecsapta a szemüvegét és : Na jó kisfiam/kislányom egyes! :'D)

Fiú: Mii?! De..de nem én voltaam! De nem is ez az email címem, nem én voltaaaam!

T: Na jó kisfiam egyes!

Hát nem tudtam, hogy ez lesz belőle..szegény xD

Technika órán sütit készítettünk és az egyik fiú pénzéből kiment a barátnőm pudingért, nem sokkal utána visszajött egy db kicsi danon pudinggal és vett magának a maradék pénzből 3 nyalókát..:DD hát igen, nem írom le a párbeszédet de a Tanárnő is szakadt a nevetéstől :'DD..ugrott a sütink :D

Az egyik fiú tech.órán feltérdelt a székre és a mellbimbóját kezdte dörzsölgetni két szelet kiwivel kéjes arccal, erre a tanárnéni:

- Mi a frászt csinál S. úr a gyümölcsökkel?! Na jó kisfiam egyes!

Erre leesett az ijedségtől a székről és akkor mondta hogy egyes..:DD

Volt a tesi teremben egy kis kondi terem szerűség és az egyik fura szerkrzezetre ráfeküdt az egyik fiú, ezt fejjel lefelé is lehetett pörgetni, odaerősítették néhányan és megpörgették majd lekapcsolták a villanyt és rázárták az ajtót..valami inkvizítoros játékot üztek :DD A többiek meg a micsodájukhoz tették a puha hosszú kiegészítőket és úgy kardoztak meg püfölték egymás fejét :D

Gimis matekórák, mikor a fiúk a pad alatt telefonoztak, a tanárnéni pedig egy 50 körüli nő volt:

- Fogd meg és vedd elő! Látni akarom vedd elő!

Kicsit se volt kétértelmű :DD

Hittan óra a szabadban:

Az egyik lány azt hitte hogy tetszik a tanár úrnak és elkezdett futni előlle, a paddal szembeni széles fát körbe kezdte futni a tanár meg követte, ugyan úgy megkerülte ő is a fáát XD..később egy pogi volt a lány kezében:

Tanár úr: Andrea, ne dugdossa! Kapja be és írjon!

:'DDD...jaj könnyesre röhögtük magunkat a lelkész meg nem nagyon értette..:D

Volt egy csaj akit nos valamiért didinek szólítottak a fiúk, hittan órán se hagyták abba, mindig a mellesleg szót hangsúlyozták

- Didi didi didinátor, banános Zsanett :'DD

Tanár: - Didi, elég volt a didiből

Lány:- De, aj, Tanár úr!! Tessék mar rájuk szolni!

:DD..hat voltak pillanatok :'D

Egy uccsó:

Játék közben szóba került, de nem tom hogy:

Tanár úr: Bár nekem is van ám hurkám

Fiúk meg mi is sírtunk a röhöéstől

Fiú1:- Ó Tanár úr, nekem pedig paprikás kolbászom van

:D

2014. nov. 13. 23:58
 60/171 anonim ***** válasza:
87%
bejárok órákra..
2014. nov. 30. 19:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!