Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/171 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon jók! xDD

Na akkor én is írok egy újat.

Nyelvi óra volt, a tanárnő mondott egy szituációt és párbeszédet kellett rögtönözni hozzá

-Tanárnő:Na akkor Bence elhívja Evelint egy kávézóba,....(mindenki néz poénra kiélezve)

...hálából hogy segített neki a leckében.(tanárnő hárít)

Elkezdik a párbeszédet, mindenki hátra fordul, mivel elég halkan mondják és tanárnő is odasétál:

-Na jövök én is...

-Hmm.. na mit szól Evelin, bevesszük a tanárőt is a buliba harmadiknak? XD

2014. ápr. 26. 16:23
 42/171 anonim ***** válasza:
93%
Irodalom óra. A tanárnő magyarázza, hogy a házi dogákat, hogyan kell írni, milyen formátumban stb. Nem figyelt az egyik gyerek erre leszidja, hogy: "Most nem figyelsz! Viszont az érettségin nem leszek ott, hogy a ceruzádat fogjam". Nevettünk :D
2014. ápr. 26. 18:58
 43/171 anonim ***** válasza:
88%

Egyik értelmes osztálytársam egyik fizikán megszólalt, hogy a sivatagban a homok alatt csövek vannak, hogy tudjanak öntözni (azt már nem tudta megmondani, hogy mégis mit). És a tanárnő rákérdezett, hogy szerinte milyen éghajlat van ott? Erre a válasza "tundra"......

:D

2014. ápr. 27. 11:21
 44/171 anonim válasza:
71%
Nálunk minden nap vannak ilyenek :D Itt van néhány: *Föci órán o.társ felel*Tanár: Milyen hőmérsékletű a Golf-áramlat? O.társ: Langyos. *Másik föci óra* Tanár: Mi van, ha felhő van az égen? Én: Vihar! *Újabb föci* Tanár: Mi határolja Európát és Amerikát? Én: Víz. *Újabb föci :DD * Tanár: Na tehát Angliát és Fr.országot a Csalagút köti össze a víz alatt. De mi van a felszínen? Én: Víz. Tanár: Jó, de milyen víz? Én: Kék. Tanár: Jó és azon belül? Én: Édes?! *Matek óra* Tanár: Mondjad a feladatot (rám néz) Én: Ki?Én? Tanár: Nem azt mondtad hogy tudod? Én: Igen, de azt nem mondtam hogy mondom is! *Irodalom óra* Volt egy feladat a könyvben, hogy nevezzük el másképpen a hódeszkát (snowboard) *Csend* Egyik o.társam: Hópenge. Tanár: Az nem jó, valami ütősebbet. Föci órás oszt. társam : Csuszka deszka. Tanár: Abban meg nincs az hogy hó. Én (mint mindig): Havon csúszó csuszka deszka! *Röhög az egész osztály* *Fizika (brr...) * Tanár nagyban magyaráz, én meg *WTF* fejjel nézek, mint mindig. Na ezzel nem lenne baj, de a kezem, amin támasztottam a fejem lecsúszott a padról, én meg úgy bevertem a fejem. (Képzelhetitek: Nagy csönd, egyszer csak valami hangosan koppan) Na ezzel se lenne baj, csak olyan szerencsés vagyok, hogy még le is estem a székről. *Matek óra* Tanár bejön, nagyon ideges (rossz jel :DD ) lecsapja az asztalra a naplót (mindenki áll, én a szekrény mellett), lecsapta a naplót jó erősen, erre én: Hú b**d meg! De tök hangosan, és a szekrénynek ugrottam. Tanár meg rám néz, Mi bajod? fejjel :DD Ezek csak a töredékei :DD Majd ha még eszembe jut írok.
2014. máj. 5. 22:34
 45/171 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kémián történt, hogy éppen aludtam a hátsó padban ( mint mindig), erre a tanár odajött és felebresztett, majd kihívott felelni. Nem vette észre, hogy az egész a táblán volt, ezért ötöst adott...
2014. jún. 29. 19:43
 46/171 anonim válasza:
98%
44-es vagyok :DD Évzárón mi búcsúztattunk, virágot kellett adni a ballagóknak, én az o.főnöknek adtam ,aki a színpadon volt (a többiek a színpad előtt voltak). Felmentem a színpadra, odaadtam a virágot a tanárnak, majd sétálok a lépcső felé, hogy lemehessek. Már a színpad közepénél lehettem, amikor nem vettem észre a vezetéket, ami ott hevert a földön.Természetesen jó nagyot estem. Hát mit ne mondjak, elég kellemetlen volt, ráadásul szoknyába voltam :DD . *Teremben ülünk, tanár nagyban osztja a bizonyítványokat* Tanár: Hát ez meg kié lehet? (nem tudta elolvasni a nevet :DD ) O.társ: Tanár bá', had lássam. *Odamegy, majd szó szerint kitépi a kezéből a bizonyítványt,ami széttépődik, ráadásul az övé volt :DD * Tanár: Hát.. amúgy is rossz jegyeid voltak.* Utolsó tanítási nap egész nap kint voltunk az udvaron, vízzel locsoltuk egymást, mikor kijön a tanár az ajtón, ránk szólni hogy hagyjuk abba. O. társam nem vette észre, arcon öntötte jéghideg üdítővel (ami ragadt is :DD ).
2014. jún. 29. 23:36
 47/171 anonim ***** válasza:
67%

Még 8.-ban egy barátnőmmel lány WC-ben egy fülke ajtóra ülő magasságban felírtuk hogy: Te is pisilsz? Erre pont a barátnőm anyukája bejott a mosdóba es pont abba a fülkébe ment. Raadasul látta nalunk a tollat. Mire kijött mar nem voltunk ott:D

Exemmel ültünk napkoziben hatunk mogott a barátnőm beszól: David terhes vagy? David: Igen. Fogtam az ice teát es kiontottem mellenk: Nezd ott folyik a magzatvíz:D

Egyszer próbáltunk egy előadást az osztállyal (marc.15) es rajtam maradt a fullcap egy baratnomon meg napszemüveg. 50 éves magyar tanárnő szoknyában csinosan felöltözve felvette a sapkát es a napszemüveget terpeszbeallva "písz" jelet mutatott:D mindenki a foldon fekve röhögött:DD

2014. júl. 24. 18:39
 48/171 anonim válasza:
100%
Egyszer töri órán a tanárnő elkezdte bekarikázni a betelepítések helyét a rajzolt Magyaro. térképén. Szépen rajzolgatott, amikor padtársam elkezd fulladozni a röhögéstől. Mutogat a térképre: Jobban megnézem: egy tökéletes Pénisz van felrajzolva, ráadásul a Duna pont úgy néz ki minta a "tejföl" amikor kijön. xDD A tanár meg szart se értett belőle. :D
2014. aug. 2. 16:07
 49/171 anonim ***** válasza:
89%
Töri óra: tanárnő kimondta egy történelmi személy nevét, majdnem kiesett a fogsora :D közben rámnézett! Nem tudtam hova fetrengjek, hogy ne lássa eltorzult röhögő képem! Magyar óra: tanárnő nyaklánca szétszakadt :D ahogy utánanyúlt... röhögéstől bevertem a fejem a padba! Biológia: tanár felrúgta a kukát :D
2014. aug. 3. 18:46
 50/171 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer bejött egy helyettesítő idős tanárnő, azt mondta, hogy lehet rajzolni, beszélgetni, odaültem az egyik barátomhoz, mindketten ránéztünk a tanárra, mikor úgy megnyalta a száját, mint 1 ló! :D
2014. aug. 3. 18:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!