Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelvi óra volt, a tanárnő mondott egy szituációt és párbeszédet kellett rögtönözni hozzá
-Tanárnő:Na akkor Bence elhívja Evelint egy kávézóba,....(mindenki néz poénra kiélezve)
...hálából hogy segített neki a leckében.(tanárnő hárít)
Elkezdik a párbeszédet, mindenki hátra fordul, mivel elég halkan mondják és tanárnő is odasétál:
-Na jövök én is...
-Hmm.. na mit szól Evelin, bevesszük a tanárőt is a buliba harmadiknak? XD
2014. ápr. 26. 16:23
42/171 anonim válasza:
Irodalom óra. A tanárnő magyarázza, hogy a házi dogákat, hogyan kell írni, milyen formátumban stb. Nem figyelt az egyik gyerek erre leszidja, hogy: "Most nem figyelsz! Viszont az érettségin nem leszek ott, hogy a ceruzádat fogjam". Nevettünk :D
2014. ápr. 26. 18:58
43/171 anonim válasza:
Egyik értelmes osztálytársam egyik fizikán megszólalt, hogy a sivatagban a homok alatt csövek vannak, hogy tudjanak öntözni (azt már nem tudta megmondani, hogy mégis mit). És a tanárnő rákérdezett, hogy szerinte milyen éghajlat van ott? Erre a válasza "tundra"......
:D
2014. ápr. 27. 11:21
44/171 anonim válasza:
Nálunk minden nap vannak ilyenek :D Itt van néhány: *Föci órán o.társ felel*Tanár: Milyen hőmérsékletű a Golf-áramlat? O.társ: Langyos. *Másik föci óra* Tanár: Mi van, ha felhő van az égen? Én: Vihar! *Újabb föci* Tanár: Mi határolja Európát és Amerikát? Én: Víz. *Újabb föci :DD * Tanár: Na tehát Angliát és Fr.országot a Csalagút köti össze a víz alatt. De mi van a felszínen? Én: Víz. Tanár: Jó, de milyen víz? Én: Kék. Tanár: Jó és azon belül? Én: Édes?! *Matek óra* Tanár: Mondjad a feladatot (rám néz) Én: Ki?Én? Tanár: Nem azt mondtad hogy tudod? Én: Igen, de azt nem mondtam hogy mondom is! *Irodalom óra* Volt egy feladat a könyvben, hogy nevezzük el másképpen a hódeszkát (snowboard) *Csend* Egyik o.társam: Hópenge. Tanár: Az nem jó, valami ütősebbet. Föci órás oszt. társam : Csuszka deszka. Tanár: Abban meg nincs az hogy hó. Én (mint mindig): Havon csúszó csuszka deszka! *Röhög az egész osztály* *Fizika (brr...) * Tanár nagyban magyaráz, én meg *WTF* fejjel nézek, mint mindig. Na ezzel nem lenne baj, de a kezem, amin támasztottam a fejem lecsúszott a padról, én meg úgy bevertem a fejem. (Képzelhetitek: Nagy csönd, egyszer csak valami hangosan koppan) Na ezzel se lenne baj, csak olyan szerencsés vagyok, hogy még le is estem a székről. *Matek óra* Tanár bejön, nagyon ideges (rossz jel :DD ) lecsapja az asztalra a naplót (mindenki áll, én a szekrény mellett), lecsapta a naplót jó erősen, erre én: Hú b**d meg! De tök hangosan, és a szekrénynek ugrottam. Tanár meg rám néz, Mi bajod? fejjel :DD Ezek csak a töredékei :DD Majd ha még eszembe jut írok.
2014. máj. 5. 22:34
45/171 anonim válasza:
Nekem kémián történt, hogy éppen aludtam a hátsó padban ( mint mindig), erre a tanár odajött és felebresztett, majd kihívott felelni. Nem vette észre, hogy az egész a táblán volt, ezért ötöst adott...
2014. jún. 29. 19:43
46/171 anonim válasza:
44-es vagyok :DD Évzárón mi búcsúztattunk, virágot kellett adni a ballagóknak, én az o.főnöknek adtam ,aki a színpadon volt (a többiek a színpad előtt voltak). Felmentem a színpadra, odaadtam a virágot a tanárnak, majd sétálok a lépcső felé, hogy lemehessek. Már a színpad közepénél lehettem, amikor nem vettem észre a vezetéket, ami ott hevert a földön.Természetesen jó nagyot estem. Hát mit ne mondjak, elég kellemetlen volt, ráadásul szoknyába voltam :DD . *Teremben ülünk, tanár nagyban osztja a bizonyítványokat* Tanár: Hát ez meg kié lehet? (nem tudta elolvasni a nevet :DD ) O.társ: Tanár bá', had lássam. *Odamegy, majd szó szerint kitépi a kezéből a bizonyítványt,ami széttépődik, ráadásul az övé volt :DD * Tanár: Hát.. amúgy is rossz jegyeid voltak.* Utolsó tanítási nap egész nap kint voltunk az udvaron, vízzel locsoltuk egymást, mikor kijön a tanár az ajtón, ránk szólni hogy hagyjuk abba. O. társam nem vette észre, arcon öntötte jéghideg üdítővel (ami ragadt is :DD ).
2014. jún. 29. 23:36
47/171 anonim válasza:
Még 8.-ban egy barátnőmmel lány WC-ben egy fülke ajtóra ülő magasságban felírtuk hogy: Te is pisilsz? Erre pont a barátnőm anyukája bejott a mosdóba es pont abba a fülkébe ment. Raadasul látta nalunk a tollat. Mire kijött mar nem voltunk ott:D
Exemmel ültünk napkoziben hatunk mogott a barátnőm beszól: David terhes vagy? David: Igen. Fogtam az ice teát es kiontottem mellenk: Nezd ott folyik a magzatvíz:D
Egyszer próbáltunk egy előadást az osztállyal (marc.15) es rajtam maradt a fullcap egy baratnomon meg napszemüveg. 50 éves magyar tanárnő szoknyában csinosan felöltözve felvette a sapkát es a napszemüveget terpeszbeallva "písz" jelet mutatott:D mindenki a foldon fekve röhögött:DD
2014. júl. 24. 18:39
48/171 anonim válasza:
Egyszer töri órán a tanárnő elkezdte bekarikázni a betelepítések helyét a rajzolt Magyaro. térképén. Szépen rajzolgatott, amikor padtársam elkezd fulladozni a röhögéstől. Mutogat a térképre: Jobban megnézem: egy tökéletes Pénisz van felrajzolva, ráadásul a Duna pont úgy néz ki minta a "tejföl" amikor kijön. xDD A tanár meg szart se értett belőle. :D
2014. aug. 2. 16:07
49/171 anonim válasza:
Töri óra: tanárnő kimondta egy történelmi személy nevét, majdnem kiesett a fogsora :D közben rámnézett! Nem tudtam hova fetrengjek, hogy ne lássa eltorzult röhögő képem! Magyar óra: tanárnő nyaklánca szétszakadt :D ahogy utánanyúlt... röhögéstől bevertem a fejem a padba! Biológia: tanár felrúgta a kukát :D
2014. aug. 3. 18:46
50/171 anonim válasza:
Egyszer bejött egy helyettesítő idős tanárnő, azt mondta, hogy lehet rajzolni, beszélgetni, odaültem az egyik barátomhoz, mindketten ránéztünk a tanárra, mikor úgy megnyalta a száját, mint 1 ló! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!