Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha kb.8-10 évvel fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok?
Már a harminchoz közeli nő vagyok és még mindig 20 év körülinek néznek az emberek. Van aki még 20-nak se néz, de vannak, akik olyan 22-23 évesnek gondolnak maximum. (nem az öltözködésem miatt!!)
Tök hülyén érzem magam, amikor a kis diák srácok ki akarnak kezdeni velem, meg szemeznek velem a buszon.
Mit csináljak, hogy észrevegyék az emberek, hogy érett nő vagyok és a harmincas pasik is úgy tekintsenek rám mint nőre. Tudom, hogy ez idővel előnyömre fog majd válni, de most még nagyon zavaró. Ti hogyan kezelnétek ezt v. mit tennétek?
Hogy öltözködsz, milyen a hajviseleted, melled van, sminkelsz, alkatod milyen?
Nem csak az arctól lehet valaki kislányos.
Volt egy csajom, 22 évesek voltunk, engem lepedofiloztak miatta, annyira fiatalkának tűnt :)
SZal örülj cask !
Engem nemrég 21 nek néztek pedig 29 vagyok és kicsit őszes persze csak közelről látszik.
nekem bejött
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!