Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha kb.8-10 évvel fiatala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha kb.8-10 évvel fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok?

Figyelt kérdés

Már a harminchoz közeli nő vagyok és még mindig 20 év körülinek néznek az emberek. Van aki még 20-nak se néz, de vannak, akik olyan 22-23 évesnek gondolnak maximum. (nem az öltözködésem miatt!!)

Tök hülyén érzem magam, amikor a kis diák srácok ki akarnak kezdeni velem, meg szemeznek velem a buszon.

Mit csináljak, hogy észrevegyék az emberek, hogy érett nő vagyok és a harmincas pasik is úgy tekintsenek rám mint nőre. Tudom, hogy ez idővel előnyömre fog majd válni, de most még nagyon zavaró. Ti hogyan kezelnétek ezt v. mit tennétek?

2013. okt. 7. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 33 éves nő vagyok, de nem nézek ki 25-nél többnek.

Lottózóba is kértek személyit 2 évvel ezelőtt, tehát 18-nál nem nézett többnek az eladó. Teljesen megértem a helyzetedet.

Tanácsok: mindig legyen smink rajtad, de ne csak szájfény, hanem sötétebb szemfesték, húzd ki a szemed, szempillaspirál vastagon, pirosító, rúzs. Nem vagyok híve az erős sminknek, de csak így nézek ki nőnek, enélkül babaarcom van.

Ruházat: nem pólót és farmert viselj, hanem elegáns blúzt, szövetnadrágot blézerrel, magas sarkú cipőt vagy csizmát és ékszert is hordj.

Hajad legyen nőies, ne egyenes és rövid. Én nagyon megjártam mikor levágattam a félhosszú hajam rövidre 8 évvel ezelőtt, mert nagyon jól állt, de még fiatalabbnak néztem ki, kb. 16-nak. Tehát a hosszabb hullámos haj öregít -->nőiesít, a kivasalt haj fiatalít-> kislányosít.

Körmök: ne rózsaszín pasztell körömlakkor válassz, hanem elegánsat, díszítettet, de persze ne vérvöröset. Nem kellenek hatalmas körmök, csak nem a tövig levágott. (Sajnos nekem mindig letörik a körmöm, és olyan mint egy óvodásé, hiába növeszteném.)

Ennyit tudnék tanácsolni, hátha bejön. Nekem is mindig azt mondják, hogy milyen jó lesz később, de most meg :-(( ........

2013. dec. 2. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm 31 éves,és néz ki egy 17-nek kb:DDD

Tesco-ba nem adnak neki alkoholt igazolvány nélkül:DDD

2013. dec. 25. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

igaz,hogy férfi:dddd

2013. dec. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!