Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sokkal fiatalabbnak látszok,...

Sokkal fiatalabbnak látszok, mint amennyi vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
16 éves vagy, lassan 17, de az osztálytársaim szerint 12-13 nak látszok.Elég alacsony is vagyok (165cm), szőr nem nagyon nő rajtam (csak egy kicsit a lábaom+kezemen). A szüleim(orvosok) azt mondják, hogy ne búslakodjak, mert jobb fiatalabbnak kinézni mint öregebnek. Ebben van vmi igazság, mert csomó helyre féláron beengednek, de viszont az 1-1,5 fejjel magasabb osztálytársaim nem nagyon vesznek emberszámba, a lányoknál meg csak a "De helyes kisfiú" vagyok. Tudom, hogy ez a hormonokal kapcsolatban van, és nem lehet sietettni, de valami ötlet , hogy nézzek ki öregebbnek? vagy legalább annyi amennyi vagyok
2010. ápr. 18. 17:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Majd megszokod

Én lassan harminc éves vagyok és ha bemegyek egy szórakozóhelyre vagy alkoholt akarok venni elkérik a személyimet, régebben engem is zavart, de már teljesen hozzászoktam.

'De helyes kisfiú' leszel 30, 40 évesen is, amikor a többiek már 'az a vén pasas' :)

2010. ápr. 18. 18:11
 2/20 anonim ***** válasza:

165 cm neked kevés?! én 158 vok és 19!!!!

sztem nem a magasságoddal van a prob. inkább az öltözködéseddel. valószinű túl szolidan nézzel ki amin nem is csodálkoznék egy orvos szülőkkel....

2010. ápr. 18. 18:12
 3/20 anonim ***** válasza:

Hát elég későn érő vagy az tuti,mert tényleg a 13 évesek szoktak ekkorák v. még magasabbak lenni.Mekkorák a szüleid,illetva az apukád?A fiúk általában az apjukkal szoktak egy magasak lenni,és van már azért a nemiszervnél szőr,mert ha nincs akkor viszont jobb ha dokihoz mész,mert a 16 éves kor szokott a lányoknál és a fiúknál is az alsó korhatár lenni.Szóval ha nem annyira szőrős a kezed lábad nem gáz,mert valaki alapból nem túl szőrős,de ott középen ha még mindig nincs az gáz.

Azért fontos lenne tudni a szüleid magasságát is,mert a kisebb növésűek később is érnek,szóval az ilyen fejlődési folyamatok lassúak náluk,de 16 évesen azért már be kelene érni őket,de nem mindenki lesz magas sem,sok pici ember van,ezt is el kell fogadnod.Szóval mekkora az apád?

2010. ápr. 18. 18:23
 4/20 A kérdező kommentje:
Faterom 175 cent, de anyukámnál már szinte egy fejjel magasabb vagyok. Odalent csak épphogy egy kicsit szőrös
2010. ápr. 18. 18:29
 5/20 anonim ***** válasza:

Akkor bíztos hgoy nősz még,a lényeg hogy azért hál istennek van ott valami,szóval akkor nincs gond.Azért nem értem hogy le kis fiúznak,mert nekem az érthetetlen hogy viszont ilyen Justin Bieberekét rajonganak a lányok aki alig 161 cm magas és úgy néz ki mint egy kisiskolás és valószínű csupi még,szóval számomra érthetetlen hogy csak azért mert valaki ismert akkor bárhogy kinézhet bármilyenfejlettségű lehet és mégis oda vannak érte.

Nézd 28 éves nő vagyok,szóval még van időd barátnőt találni és lehet nem sokára nőni is fogsz,mert csak nagyon ritkán fordul elő hogy kisebb legyen a szülőnél a gyerek,pl. ha túl fiatalok voltak a szülők,v. beteg volt az anya a terhesség alatt,esetleg pia és cigi,ami gondolom kizárt.

Figyelj az öltözködésedre,egyébként én meg a vékonyságom miatt néztem ki fitalabbnak de csak 20 éves koromtól mert nem híztam ilyen 50 kg-ra beálltam és az akkori középsulisok már elég nagy darabok voltak.

2010. ápr. 18. 18:37
 6/20 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez van (17 és fél vok; lány); 13-nak néznek. S roppantul idegesít. S ha mondom vkinek, hogy idegesít, azt mondja, örüljek neki. Hát, majd 30 évesen örülni fogok, de most még nem. Mi lesz, fél év múlva szigorúbb helyeken csak személyivel vehetek piát? Kis pisisnek néznek. Ráadásul 13 éves korom óta nem növök (160-162 mikor hogy mérik).

Ha sminkelem magam, jobb a helyzet, de az időm nem engedi suli előtt, mert olyankor le vok lassulva, alig tudok elindulni. Ráadásul félek, hogy elfolyna, elkenődne. Ha máshova megyek, 90%-ban sminkelem magam, remélem, akkor nem néznek kis pisinek..

Te nem sminkelheted magad, viszont az a biztató, hogy a fiúk ilyenkor még érhetnek/érni is fognak. Szóval semmi csüggedés!

2010. ápr. 18. 18:44
 7/20 anonim ***** válasza:

Fiatal lánynak nem kicsi a te 160-162 cm-ed én 167 cm vagyok és sokan kisebbek nálam 3-4 cm veld,de egy fennyi idős fiúnál ez tényleg elég kicsi és mint írta eléggé a fejlődésben is le van maradva,mert a 12 évesek már szőrősek normál esetben ő meg mégcsak nem rég kezdett el fejlődni.De 16 éves korig még egészségügyileg nem gáz annyira.De az öltözködésre probáljon meg figyelni felnőttesebb cuccokat hordani.egyébként nem biztos hogy a kis fiús arc megmarad,lehet a kora látszani fog addigra csak alacsonyabb lesz mint társai.

De mindkettőtőknek fel a fejjel,még bármi lehetséges.

2010. ápr. 18. 18:54
 8/20 anonim ***** válasza:
most halálkomolyan a 165 centi 16 évesen kevés?! na de az én 158 centim? ilyen korban? most már nagyon felidegesettem.!!!
2010. ápr. 18. 19:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Vannak felnőtt nők is 165 alatt. :)
2010. ápr. 18. 19:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Ja és nagyon csinosak
2010. ápr. 18. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!