Sokkal fiatalabbnak látszok, mint amennyi vagyok. Miért?
9rölj neki
én is mindig fiatalabbnak néztem ki a koromnál
ez nem baj
az a azsar, ha idősebbnek tűnsz
Asszem értem, mi zavar...! \:-T
Nem az a baj, hogy...
1.) Szeretnél már végre felnőni?
2.) Félsz attól, hogy az alacsony méretedből kifolyólag mindenki kisfiúként fog majd kezelni, a csajok is, egyes srácok meg majd emiatt kikezdenek és belédkötnek?
3.) Ez a "De helyes kisfiú!" sztereotípia... (kényszerképzet, előítélet, betokosodás) ...már az agyadra meg és teljesen ki akarsz törni belőle?
4.) Félsz, hogy senki nem vesz komolyan? (Főleg a lányok nem?)
Üdv: EE
A 165 cm kevés egy fiúnál,az általános iskoások ekkorák,de nem nő mindenki magassra,ezt el kell fogadnod.Egyébként olvasom hogy a szőrősődésed is még csak most indult meg.
A cerka az mekkora ha szabad megkérdeznem?
Egyébként megértelek,de vannak csajok akiknek ez jön be,én is kettősség híve vagyok,1 felől a magas 180 feletti jóképű,de férfias nem lányos szépfiúkra gondolok,2 felől meg a kisfiúsabb,fiatalabbak,de ha ezt elmondod valakinek akkor azt mondják biztos a leleked mélyén pedo vagy.De itt írtad apukádat szóval szerintem kell még nőnőd,lehet 17 évesen indítasz majd rá.
Nálam forditott a helyzet. 15 évesen már mindenki 19-20 évesnek nézett. Korán érő tipus vagyok.Élveztem, hogy az idősebb srácoknak tetszettem, és mindig meglepődtek, mikor kiderült, hogy milyen fiatal is vagyok valójában. Sosem kérték el a személyimet, a velem egyidősek mindig velem vetették meg a cigijüket, meg a piájukat.Most már 24 vagyok, de már nem igazán néznek többnek. Fejlettnek fejlett vagyok, de nem kiélt. Majd nálad is rendeződni fog, nem leszel se több, se kevesebb attól, ha lassabban érsz. A fiúk amúgy is később érnek.
24/L
Hidd el, ahogy többen is ezt vallják, amit most esetleg hátrányként élsz meg, az nem is olyan sokára előnyödre fog válni. Magam is későn érő típus vagyok. (f)
Mindig is amolyan "pajkos gyereknek" tartott a környezetem. Nekem akkor esett ez kifejezetten jól, amikor a két évvel fiatalabb húgomat kivétel nélkül mindenki úgy emlegette, hogy a nővérem, és a lány, akivel anno megismerkedtem és 7,5 évvel fiatalabb, ő is kisebbnek vélte a korkülönbséget.
Ő azóta a feleségem és 12 éve vagyunk együtt.
De soha nem szúr szemet az átlagnál nagyobb korkülönbség. Őrülj annak előre, hogy nem leszel egy kiégett pasas már 25-30 évesen. Én most töltöttem be a 38-at. A környékünkön lakik egy testvérpár, aki egy-két évvel idősebbek és ha együtt mutatkozom velük, akkor jön ki, hogy ők hozzám képest mennyire "bácsisak".
Amit most tehetsz, hogy érettebbnek tűnj, az az, hogy öltözködj másképpen, kicsit vagányabbul, a hajadat is változtasd meg és akkor nem cikiznek majd. Én 170 vagyok, a párom 180, emlékszem, hogy mikor összejöttünk, én voltam 24 éves, ő 17 (nyami) és akkor zavart az, hogy alacsonyabb vagyok. Akkor nagy divat volt a fiúknak is a vastagtalpú cipő. A cipőboltban már nem azt kérdezték, hogy mit kérek, hanem hozták a legújabb, legvastagabb talpú cipőket. Azóta olyat nem lehet kapni, engem meg már nem zavar a magasságkülönbség.
De a Te jövődre nézve: milyen jó lesz majd, amikor sok kiégett kortársad helyett Téged fog választani egy fiatal csajszi :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!