Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/171 anonim ***** válasza:
100%
:D ezek a sztorik rohadt nagyok :D :D csak így tovább 18/L
2013. okt. 9. 18:38
 12/171 anonim ***** válasza:
94%

ismét 8as

egyik haveromnak tönkrement a telója és kölcsönkapta az anyjáét,épp aznap gázos üzit akart küldeni az órán az egyik csajnak, lefotózta a fa...át és mellé egy "tudom, h falnád" szöveget írt, de véletlenül az ofőnek küldte el a képet(mert az anyjának megvolt a száma..) persze kiderült h ő volt....

télen kint fociztak a fiúk és az egyik olyan szarul esett hogy leszakadt róla a gatya, és láthatóvá vált a macis gatyája...

2013. okt. 9. 18:41
 13/171 anonim ***** válasza:
95%

3-as vagyok

amikor pázsitos cigit szívtunk arra a kirándulásra velünk jött a föcitanár is és egyszer azt mondta: nézétek azt a búzamezőt! nem a petire gondolok

ez azért szerintem nagyon durva volt

2013. okt. 9. 18:43
 14/171 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

tavaly magyarórán ültünk és vmit magyarázott a tanár és jött h vmit meg kellet válaszolni, már nem emlékszem az egész sztorira, de az egyik srác egy igen félreérthető kérdést tett fel a tanárnőnekmk mire az tiszta vörös lett, aztán leesett a srácnak h mit mondott erre"tanárnő, ne értse félre, úgy értem nem jön de nekem..." a tanár"nyugi bence, nekem se tetszel....mindketten olyanok voltak mint a rák és a duplamagyart egy 20 perccel korábban fejeztük be...

2013. okt. 9. 18:49
 15/171 anonim ***** válasza:
93%

8-as vagyok

a kedvenc tanár beszólásom amikor vki a hátsó padban mocorog " te meg mit csinálsz ott a pad alatt?!?!?"

8-ban az ofőm(nő) , aki nagyon erkölcösös volt, eljátszotta majdnem minden nap h minden srácnak akinek kilógott a gatyából a segge, annak ki kellett mennie a táblához és kikapcsolta az övüket, gatyát nyakig felhúzta(gatya bevág...) és tiszta erőből összehűzta az övet...az ofő volt az irodalomtanár és mindenki nagyban "tanulta" a verset..elöttem ült az egyik srác aki mindig letolva hordta a gatyáját és most mondván h úgyse feleltetik mert előző órán ő felelt, így a gatyáját teljesen letolta bokáig és úgy ült, én hangosan nevettem, mire szól a tanár h a srác menjen ki felelni..képzelhetitek mi történt...

kb 2 hete gépírás óran le kellett írnunk h "a fakard afrikai férfié" és mivel most tanuljuk elég szarul megy..először lehagytam az f betűt, utána felcseréltem betűket . mikor észrevettem h mit írtam elkezdtem röhögni, persze az soztály nem tudta h mi bajom, ami kijött végül "akard a farkad" persze a gépírástanár nagyot nézett

2013. okt. 9. 18:57
 16/171 A kérdező kommentje:

Jó kis történetek! XD

Egy enyhébb magyarról

Nyelvtan:

-Mondjatok többjelentésű szavakat.

-Páva!

-Páva?

-Igen, páva 2 v-vel.

(Elmagyarázták a tanárnőnek, hogy pontosan mit is jelent, aki ezekután elkezdte ecsetelni, hogy az ilyen pasik eléggé taszítóak, egyátalán nem férfiasak. És az osztály 50%-a ilyen "páva"...:P)

Szintén nyelvtanon:

-Mondjatok évente megjelenő újságot.

-Playboy különkiadás!

2013. okt. 9. 19:08
 17/171 anonim ***** válasza:
98%

Felkerültem középiskolába, és az első héten a történelem tanárom megkérdezett minket, mit nem szeretünk az iskolában. Jelentkeztem:

- Szerintem a folyosók nagyon szűkek, alig lehet elférni, amikor órák után vonulunk ki.

Erre a tanár úr:

- Igen. Te nyilván a vastagabb dolgokhoz vagy hozzászokva.

2013. okt. 9. 20:43
 18/171 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, elfelejtettem: Lány vagyok, "természetesen". XDDDD
2013. okt. 9. 20:44
 19/171 anonim válasza:
92%

Én fizika órán amikor nem figyelt a tanár már mindenki odanézett ahol én ülök (leghátul) és úgy fordultam le a székről hogy a fejem helyén a lábam volt.

Egyszer csak a arra jöttem fel hogy a tanár néz.

Persze elviselhetetlen hangerejű röhögőgörcs mindenkiben a a tanár meg odafagyott a tábla elé xDDDDDDDDDDD

2013. okt. 10. 16:49
 20/171 A kérdező kommentje:

Jól van, megelőlegezek még 1 storyt.

Földrajzon történt:

Páran dogát írtak az első padban, a tanári asztal előtt.

A tanárnak az a szokása, hogy hirtelen feláll ilyenkor midenhol zörögnek a papírok, könyvek(cseppet sem gyanús XD),de nem szokta elvenni vagy ilyesmi, minndig csak viccelődik hogy látni a könyvet, meg nem azon az oldalon keresd.

Most is úgy csinált mintha felakarna állni, és hirtelen hátrébb húzodott a székkel, és így szólt:

-Na most akkor a puskákat rakjátok el.

-Miért, a tanárúr felteszik állni?

-Ilyen idősen már nem tetszik felállni!

Mindenki röhögött, a tánárral együtt, aki még próbált mentegetőzni, hogy na nem úgy értette. XD

2013. okt. 10. 17:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!