Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces, ciki történetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.

Írok egyet én is:

Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)

A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.

1. szó.. nem tudja

2.szó... nem tudja

Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?

(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)

2013. okt. 9. 18:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/171 anonim ***** válasza:
97%

Kriszti néni: -Ki volt a napkirály?

Vendel: -Napóleon

Ez alig fél éve volt, szakadtunk, mondanom se kell.. Xddddd

2015. jan. 25. 00:25
 72/171 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytársam történelem témazárója:1918-ban az I.világháborút ELHALASZTOTTÁK

Töritanár majdnem sokkot kapott...Meg még hatodikban mutattak nekem egy hetedikes témazárót, amiben az állt, hogy Napóleon elmenekült Waterloo szigetére és ott feleségül vette Szent Ilonát...

2015. febr. 7. 17:07
 73/171 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk soha nem volt gond az i was... Cuccal, de csak úgy ártatlanul kérdezem, az mit jelent, h "áj vész" ????????

Egyébként volt egy olyan, h még ötödikbe óra előtt ellenőriztük a leckét( csak mi, diákok) erre nézem: hát az ádám mi a sz@rt írt?

Ez a bizonyos ádám megnézte még néhány haverja füzetét, majd felkiáltott, de úgy h még az aula is visszhangzott a suliban:

-Fasza! Rosszat írtam!

Ez nem túl vicces így leírva, de ott a suliba még délután is szakadtunk( elsö óra elött volt ez)

2015. febr. 8. 22:11
 74/171 anonim ***** válasza:
100%
tesin az öltözőbe mindenki nagyban öltözik amikor kopp kopp majd beront a tanár. Az egyik osztálytársam rendesel le is ordítja hogy héjj! meg mennyki! (mert néha a fiúk szoktak ezzel szórakozni hogy benyitogatnak, aztán amikor meglátta hogy a tanár az majdnem elsüllyedt)
2015. febr. 20. 21:03
 75/171 anonim válasza:
67%

Matekon a tanár kérdi az egyik gyerektől h mi sz a közös nevező. Egyszercsak megszolal:

- De tanár úr hogy tetszik érteni??

-Na jó megkapod az egyest

-de ne má hát én ezt tudtad, de én tudtam

Angol:tanné kiosztotta a füzeteket pont ennek a gyereknek ez volt ráirva a fizetére :

Irdodalom füzet (meg persze a teljes neve) alá:aki elolvassa ezt hülye amugy pont egy jó tanár tanár olvasta fel hangosan és mindenki ugy röhögött h már a fiúk estek le a székről

Ma történt :

Eneken valami hegedűs szarságot kelletthallgatnunk erre a kis hüle de egyb vicces oszt. Tarsam elkezd elottem a kezevel ugy csinalnj mintha hegedülne en majd be hugyoztam xdd de rohadtul vicces volt XDDD

2015. márc. 10. 17:19
 76/171 anonim ***** válasza:
100%
Mikor Megtaláltuk a tanár gépen a po**ot... Az szép volt xdd
2015. márc. 12. 21:59
 77/171 anonim ***** válasza:
98%

Jaj, ezeket imádom!!!

Hihetetlen, hogy én vagyok a 72. Válaszoló!

Ünneplésnek jöjjön egy story:

Tesi elott allunk sorba, mondom jo napunk van

Erre bejon a tanar haver mondja,, most mar nem

Bocsi az ekezetlehagyasokert meg mindenert

2015. márc. 13. 17:49
 78/171 anonim válasza:
79%

WOW! hosszúra sikeredett. 2013-ban nyílt a téma. na mindegy.

én most megerőltetem magam:

megyek haza 2 lány oszttársammal (én is csaj vok). és éppen beszélünk egy másik csajról, kibeszéltük pontosabban. na nagyban dumál az egyik csaj, ő volt kívül a járdán, hogy ez az xy csaj milyen szarkeverő, persze pont akkor sétált el mellette a tanár úr, mi a másik csajjal egymásra nézünk, és elkezdjük halkan: xy, xy (természetesen nem azt mondtuk hogy xy hanem a nevét) XD

..................................

egyik osztálytársam mesélte, akk én nem voltam az osztályban mert tesire mentem az öltözőbe, na szval egy csaj meg egy fiu volt már csak bent.

a fiú elkezdi dugni a falat, (a lány előt) erre bejön szintén ugyanaz a tanár úr "kisfiam te mit csinálsz?"

a gyerek: "én????semmit!"

..................................

egyszer 2.-ban egy fiú nem hozta el a tesinadrágját és pólóban meg kisgatyában kellett futnia XD

2015. márc. 13. 21:30
 79/171 anonim ***** válasza:
100%

74. válasz:

az osztályban van egy fiú aki mindig az egyik csajt cseszteti amúgy jóban vannak meg minden és az egyik szünetben a fél osztály a terem végében ült mert ott szelfiztek meg telefonoztak és a fiú a csaj mellett ült aztán poénból odahajolt és úgy tett mintha le akarná smárolni (persze nem) aztán utána mindenki röhögött főleg a csaj csakhogy ezt végignézte két tanár is XDXDXD rögtön kihívták a folyosóra 'beszélgetni' XD de ugyanúgy röhögve jött vissza XD

2015. márc. 16. 19:56
 80/171 anonim ***** válasza:
100%
Tanár mondja nekem: Ha nem lesz csöndbe előveszem... Mire gondolhatott?? Csak lestem utána... Többet nem beszéltem.. Xd
2015. márc. 16. 20:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!