Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?
Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.
Írok egyet én is:
Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)
A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.
1. szó.. nem tudja
2.szó... nem tudja
Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?
(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)
Ez tavaly volt..... Év eleje volt es ismételtünk német nyelvből a tanár tett fel kérdéseket es igennel vagy nemmel kellett válaszolni (persze németül) az eggyik osztálytársam abszolút nem értett németül
Megkérdezi a tanár tőle németül:téged Dávidnak hívnak
Osz.társ:igen
A tanár persze tudta,hogy a fiu nem érti amit kérdezett
A tanár meg kérdi a fiút
Te ugye érted amit én itt németül mondok (ezt magyarul mondta):a fiu igen persze értem
A tanár megkérdezi tőle németül:Te fiu vagy
Dávid:nem (németül)
Tanár:akkor lány kérdezi németül
Fiu:igen
Tanár németül :Meleg vagy
Fiu:igen
Az osztály szakadt a röhögéstől :D
Rengeteg van/volt :D most csak 1-et írok.Még előtte leírnám:Fiú vagyok :D
Tavaly 7.-ben volt egy erdélyi kirándulás ahova eljött az egész évfolyam és egy pár 8.-os. Bevállaltam, hogy táncolok amit egyik este elő kellett adnunk.Oké ez megvolt akik táncoltak azoknak körbe kellett állnia a teremben (többiek a körön kívül) Mögöttem áll két 8.-os srác, egyiküket ismerem, ő megszólal: "Hú Pityukám, de jó segged van".Röhögtünk egyet aztán szépen megköszöntem :D Aztán megszólal a másik srác akit akkor még nem ismertem "Megfoghatom 1 lejért?" xDD Előadás után visszafele egyik csaj osztálytársamtól (akivel gyakran beszélt) megkérdeztem, hogy ki ez a srác és elmeséltem neki ezt az egészet erre ő: "Hát igen szokott ilyet"
Lehet, hogy leírva nem volt vicces, de ott,akkor nagyon. :D
Egyik irodalom órán volt:
Tanár:-Az irodalmat nem érteni kell hanem érezni!
Elkezdi vizslatni az egyik osztalytarsam majd megkerdi:
-Mondd Xy mit nem értesz?
Az xy nellett ülő:
-Tanárnő ő nem érti, érzi
Nekem van egy baratnom aki egy nagyon vicces szemelyiseg. Egyik tesi oran meg odamegy a tanarhoz:
-Xy bacsi magának van fia?
-Igen van.
-Akkor majd hozzámegyek felesegul es maga lesz az aposom!
-Arrol mar lekestel mert 28 eves.
Baratnom felnevet:
-Akkor le is nyuknak szegenyt!
Egy masik osztalytarsam beleszol:
-Ha a xy bá fianak lesz fia akkor majd ahhoz mesz hozza.
-Akkor meg engem csuknanak le!
Rohog egyszerre a tanar meg a baratom xddd
Tesin kinn kellett futni az udvaron, már vagy 2 km után kb. mindenki kifulladt csak az ilyen futóbajnokok tudtak még futni. Erre az egyik osztálytársam aki még bírta egész jól a futást, hogy '' FUTUJJÁ'' Én nekem annyira röhögőgörcsöm lett, hogy már muszáj volt leülnön xD
Angol óra: A mi angol tanárunknak ilyen régi nokia telefonja van, és én az egyik osztálytársammal azon röhögtünk, hogy TÉGLAFON xD tanár nem értette xD
Matek óra :tanár óra elején mondja, hogy melyik feladatot csináljuk meg, azt mondta, hogy feladat cecil, na én a Cecil szónál behugyoztam, olyan szinten elkezdtem röhögni azon, hogy Cecil, hogy már fulladoztam, a padtársam meg mondta, hogy Cecilia, hogy ott mekkora röhögés volt.. XD
matekórán mondja a tanár hogy na akkor vegyük elő az Old Fashion feladat gyűjteményünket. (mert legalább 10 éves volt már a könyv)
aztán szedte a pénzt a matek versenyre erre kérdi az egyik gyerek: Tanár Úr nekem csak 1000 Ft-osom van vissza tudna adni majd egy 500-ast? Persze gyere óra után a szertárba ott van a rendelésem. (elkezd egyre lassabban beszélni) Tartok ott pszichológiai tanácsadást is. Ha esetleg valaki most házasodik vagy válófélben van. (az egész osztály nézte hogy wft ez meg mi volt xDD úgy meglepődtünk hogy röhögni is csak 5 percel utána kezdtünk el XD)
meg mondta hogy van egy ismerőse aki cska biciklivel közlekedik de nagyon nem ismeri a kreszt. Itt magyarországon már 2x elütötték az ő hibájából. Mert ugye nem ismerte a kreszt. Kiment amerikába ... erre bekiabál az egyik osztálytársam hogy "ott meg halálra gázolták!" xDDD úgy röhögtünk a tanárral együtt XDDD
szintén ugyanazon a matekórán fölszólítja az egyik hátsó padban ülő fiút a tanárt aki láthatóan nem figyelt. Kérdezi a feladat megoldását (választani kellett a,b,c,d,e,f közül) erre elkezdi a fiú hogy háát... aaaaaa..... erre ránéz a tanár hogy Az jó!! mert a tanár az A, megoldásra gondolt hogy azt mondta xDDDDDD ezen is szakadtunk végig xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!