Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?
Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.
Írok egyet én is:
Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)
A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.
1. szó.. nem tudja
2.szó... nem tudja
Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?
(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)
Előző vagyok. Itt van még pár:(Nem mind saját,párat meséltek!!)
Tesi órán bemelegítés 4 kör futás volt.Az egyik lány ugy fut, hogy rázza a seggét, ingatja a csíőjét.Ilyet szól a tanár:
-Úgy futsz mint egy csípőficamos krumpliszsák!!
Angol órán a tanár mondja, hogy mi lessz a dolozatban:
-Csak az egyszerűbb szineket fogom kérdezni, tehát nem lesznek benne olyan bonyolult színek mint például hupilila, türkiszöld meg barackkék..
Oszályfőnöknek épp műtötték a lányát:
-Ha csörög a telefonom el kell mennem, míg ki nem csöngetnek viselkedjetek...
-Tanárnő,megadja a telefonszámát?
Angol tanárnő nézte a fogalmazások.:
-Ránézésre jó-jó...vár holnapra keresek benne hibát..
és elvitte a füzetem :D
Hittanórán egyik osztálytársam befingott, és hiába nyitottunk ablakot nagyon büdös volt, mindenki szidta hogy miért kellett ezt ő pedig:
Kértek még?-És mégegyszer fingott.Tanár mondta hogy pakoljunk össze és mennyünk haza.35 percel előbb fejeztük be az órát :D
6.osztály, énekóra.
Srác (hívjuk Zolinak) teli torokból üvöltve énekli a Boci boci tarkát, miközben az osztály valami teljesen mást énekel. Gondolom nem meglepő, hogy szaktanári lett belőle: "Kedves Szülők! Zoli az énekórán énekelt, ezért megintem." WTF?
Szintén 6.osztály, énekóra előtt.
Két srác összeverekedett. Az egyik úgy lefejelte a másikat, hogy annak dőlt az orrából a vér. Mikor tanár néni belép a terembe vagy húszan lerohanjak; Margit néni, Margit néni! A Zolinak vérzik az orra! Erre a tanár teljes nyugalommal csak annyit felelt: Jól van kedveskéim, de előtte behozom a szintetizátort, mert kint felejtettem.
8. osztály, tesi
Háttérinfó: A lányok meg a fiúk külön tesiznek és abban az évben kaptak a lányok új tanárt, egy kb 25 éves faszit.
Csaj lóg a gyűrűn, reméli ettől majd magasabb lesz. A tanár oda áll mellé, majd csak lazán ennyit mond:
- Ne zavarjon a magasságod. Tapasztalatból mondom, alacsonyabb lányokkal jobb a szex. (Szegény csávó nem értette mért néz rá megdöbbenten a lány, hiszen csak kedves akart lenni.)
Volt magyarán egy feladat,amiben főneveket kellett keresni,amik lehetnek köz-és tulajdonnevek.
Az egyház feje:mondom pápa
Tulajdonnév :Ferenc
1. az egyik tanárom vezeték lobmayer erre az egyik osztálytársam elkezdi mondani ofő.nek -xynéni amúgy a lobrá... a kezére tette a száját és mindenki sírt a nevetéstől az ofő. kérdezi min röhögünk erre egyik oszttárs. (lány) mondja hogy: azon hogy lobránert akart mondani a röhögőgörcs elrősebb lett xDDD (bocs ha így nem annyira vicces)
2.feljön értük az info tanár mi elindulunk lefele kb. 10 perce lent vagyunk erre egyik osztálytársam bemegy az egyik sarokba ahol nem lát senkit mi se őt és elkezdett ilyen masztis hangokat kiadni jött a tanár nem szóltunk egy szót se erre a tanár meglátta xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!