Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, ciki történetek sulival, tanárokkal kapcsolatosan?
Félre érthető órai beszólások, az osztály, tanárok által meghalott titkosabb beszélgetések, osztálykirándulások vicces kis események, és hasonlók.
Írok egyet én is:
Angol óra, december 6.-a,(ugye Mikulás napja)
A tanárnő angol szavakat(számokat) kérdez az egyik lánytól.
1. szó.. nem tudja
2.szó... nem tudja
Tanárnő: ejnye Dóri reggel virgácsot hoz majd a Mikulás! Vagy már este megkaptad?
(persze teljesen ártatlan szándékkal kérdezte, csak mi gondoltuk tovább a dolgokat xD)
Huh hát nekem pont ma történt egy picit ciki dolog de inkább azt mondanám vicces. :D
Van egy fiú osztálytársunk akivel bármit meglehet beszélni.Pont emlegettem neki mennyire zavar,hogy bevág ez az átkozott bugyi.Na most tudni kell éppen tesiórán voltunk de kint.Tanárunk a tornaterem bejárata előtt beszélgetett telefonon.Barátnőm hívott engem,hogy menjek vele labdáért,de nekem nem volt kedvem szóval én ott maradtam.A srác meg elkezdi a csajt utánozva:
Gyere (nevemen szólított)vegyük le a bugyit!
Erre meglátom,hogy a tanár ezt hallotta,mert előtte volt vagy 4 méterrel és erre elkezd az újával mutogatni meg a fejét rázni.Szakadtunk.Nem hittem el,hogy keveredhettem ennyire félre érthető szituba.
:D
Ja és az előző vagyok.
Még angolon történt,hogy beszélgettünk.Egyik osztálytársam elbakizta azt,hogy (már nem emlékszem a konkrét szóra)ha már egy szót fokozott azt nem kéne duplán.
Angol tanárom nagyon jó fej és mondja a osztálytársamnak:
-Majd megtanulod,hogy egyszerre nem lehet hátúl és elöl is! :D
Volt egy alapzaj nyílván de én nem gondoltam,hogy hallani fogja.Megszólaltam:
-Ezzel tudnék vitatkozni!
Nem gondoltam ,hogy hallja de csak röhögött rajta.Azért egy picit ciki volt! :D
Informatika órán a Word-ben dolgoztunk amit el kellett küldeni a tanárnak emailben. Az első padban osztálytársam súgja a másiknak:Pszt! Írd be névnek hogy Meleg Pista!
Pár perc múlva a tanár: Mondom ki küldte el! kb. 3 név után: Meleg Pista! Hol vagy Meleg Pista? Felnyújtja a kezét majd a tanár: Na! Bemutatom nektek Meleg Pistát ! Az egész osztály szakadt :D
Sziasztok! Nekem is volt pár kedvenc storym a középsuliból (szóval az özönvíz előttről) Az egyik kedvencem:
Matek óra,a tanárnő írtó fapofa, humortalan. Béci elégedetlenkedik valamin- "Hát a tö..m tele az egésszel"!
Évi néni (nagyon komoly arccal)-"Bécikém,ezt otthon rendezd le a barátnőddel" Mindenki szakadt.... ;-)
2013-mas kérdés...15 oldal...az igen :D
Bioszon olyan feladat volt hogy testrészekről kellett fölismerni az állatokat és be kellett kiabalni és az egyik állat gyanúsan egér volt es többen is kiabálták hogy egér és a tanár meg elkezd kiabalni hogy "HOL???!! HOL VAN????!!!!"
Bioszon:
-Nincs kréta?
Random diak-Hozzak egyet?
-DEHOGY!!Akkor tee kell irnom a tablát.Következő órán se legyen.
irodalmon
Diák1-Nincs kész a házim
-Büdös disznó
Diák2-nekem kész van
-illatos malacka
törin:
a tanár nagyon magyaráz egyszer csak:
-......ooohh....jaajjajaajjj.....
és kb kiszaladt a habtestével egy perc múlva visszajön és ilyet szól:
-gyerkek akkora szerencsetek van hogy kint fingottam
törin:
ismét nagyon magyaraz es elvékonyította a hangjat es megkerdezte hogy :
-Gáborbácsi kimehetek pisilni?
és válaszolt magának a rendes hangján:
-Persze Gabika mennyél..
és kiment pisilni
kémián:
Diák3 egesz óran pofázott es óra vege felé a tanár elkezdett kiabálni vele de nagyon hangosan es szerintunk a tanáriba is fölhallatszott:
-Rohadj meg mert vegigpofáztad az óram.te nem tudsz csendben maradni.??ha kiverted volna meg az is halkabb!!!tenyleg..verjed ki!!Verd ki a padba csak ne pofázz!!!
kémian:
becsöngetnek bejön a tanár ,megáll vesz egy mély levegot :
-Ember szag van.
a töritanár minden lányt Julcsinak es minden fiut Pistikének hív
a rajztanárom 150 cm max 40 kg "seggig" ero raszta haja van es mindig piros a szeme...
irodalomra vázlatot kellett írni és én 3 oldalas fogalmazást írtam és veszekedett velem de Diák4 kiállt értem:
-Hát örüljön neki
-Ez olyan mintha en rakott krumplit akarnek csinalni és megkérem a lányom hogy főzzön hat tojást de o foz 3 kg repat..
Nagyon sok van...majd még írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!